Přejít na obsah

Kde sehnat originální deštník?

Heretic

Doporučené příspěvky

O ceně vim, oficiální cena je cca 984Kč, což jsem ochoten zaplatit, ale asi budu muset objet všechny prodejny škodovek v Praze a doufat, že ho někdě budou mít na skladě. :feve:

A oni nejsou schopni ti ho objednat?Vždyť to je do druhého dne na prodejně.Nebo napiš přímo do Boleslavi mail a řekni že nejsou schopni dealeři ti sehnat deštník a Boleslav se o to už postará

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, oni jsou schopni ho objednat, ale přímo škodovka v Mladé Boleslavi ho nemá na skladě a neví se kdy zase budou.

aha tak to je jiná.Ale pokud bys ho vážně chtěl tak najeď na stránky od helera a nech si ho poslat z Ostravy,tam jsem ho viděl.To neva,že to nemají v místě tvého bydliště.V dnešní době ppl to nemůže být takový problém :palec2:

Odkaz ke komentáři

aha tak to je jiná.Ale pokud bys ho vážně chtěl tak najeď na stránky od helera a nech si ho poslat z Ostravy,tam jsem ho viděl.To neva,že to nemají v místě tvého bydliště.V dnešní době ppl to nemůže být takový problém :palec2:

Ty jo to sem fakt chce dat 1000,- za desnik ja vim ze to je detajl,ale cena je dcl pecka :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem objel 5 prodejen škodovek co mam v okolí a samozřejmě ho nikde nemají. Teď jsem poslal email dalším asi tak 20 prodejnám jestli se jim náhodou neválí na skladě, tak uvidim. Jinak jde o stylový dárek pro jednoho zdejšího člena co má superba a v levých zadních dveřích má prázdno. :)

Odkaz ke komentáři

Já ho koupil tady v bazaru s poštovným za asi 530,- Kč a je fakt suprovej. Bylo to v prosinci 2007. Byl nový ještě s cedulkou. A to nemám supa. Měl jich dokonce víc, ten inzerát tam byl hodně dlouho a dokonce i víckrát. Pokusím se najít, kdo to prodával. :)

edit: To nemůžu najít. :(

Editováno: , autor: KaJe
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim Vas panove,

po dlouhem hledani jsem nasel moznost, jak sehnat origo destnik na superba.

Maji jej v Nemecku skladem za 35 Euro.

Pokud by měl někdo zájem, může jej přivést, mám tam kontakty.

Drak

Editováno: , autor: Drak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...