Nexus Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Zdravim, tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku nabídka octavia Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět. Za každej názor budu já i kolegové vděční ! Editováno: 16. Březen 2008, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Zdravim,tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku nabídka octavia Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět. Za každej názor budu já i kolegové vděční ! Takhle by meli vypadat vsechny nabidky vsech autobazaru k jednotlivym vozum. Mas to supr zpracovane!! :palec2: Obsahove je tam toho tolik, ze se ostatni maji od tebe co ucit. Jen tu cenu bych dal asi trosicku vetsim pismem at je hned na prvni pohled videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 krásný a hodně podrobný, hlavně kolonka VIN, to si pak každej může hned prověřit. Cenu bych asi nechal tak, jak je, člověk přeci nesmí vybírat hlavně podle ceny, důležité je auto jako takové a pak cena a to člověk hned uzná, že je hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Super info. Jen mě tak napadlo, že bych dal větší a výraznější název auta včetně výbavy (elegance...) a cenu hned pod to (chvilku jsem ji hledal ). Jestli to takhle zpracováváš ke každýmu autu což předpokládám tak klobouk dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 kamaráde, to téma mělo znít : Pochválíte mi to ? A já říkám : synu, tohle ti teda chválím. Pro všechny, kteří tady špekulujou, kde koupit ojetou Octu II je to alespoň návod. Jseš fakt šikovnej a navíc nejspíš taky rovnej, což je v týhle branži vyjímka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 teď jsem si teprva všimnul certifikátu Cebia a detailu výbavy :pale2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 kamaráde, to téma mělo znít : Pochválíte mi to ? A já říkám : synu, tohle ti teda chválím. Pro všechny, kteří tady špekulujou, kde koupit ojetou Octu II je to alespoň návod. Jseš fakt šikovnej a navíc nejspíš taky rovnej, což je v týhle branži vyjímka. tak děkuji taťko díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Zdravim,tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku nabídka octavia Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět. Za každej názor budu já i kolegové vděční ! Rozhodně to máš velice pěkně zpracované-líbí se mi to tak jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Velmi pěknéééé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Máš to super, ale jsou tam samé dýzly... Co takhle rozšířit nabídku o nějaký benzínek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Máš to super, ale jsou tam samé dýzly... Co takhle rozšířit nabídku o nějaký benzínek? nepochodíš tak jako já nepochodil s 1,9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 jj chlape, máš to hodně vychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tak to je fakt super. Už jsem prolez hodně internetovejch bazarů, ale tohle máš fakt bezkonkurenční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 nepochodíš tak jako já nepochodil s 1,9TDI přesně tak, benzín bych dělal, ale na diesel je tak 100 kupujících a na benzin tak 5 tak je to jasné =) jinak díky za pochvalu, vážím si toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 jediné, co bych asi upravil, tak headline tý stránky, ten je trošku nevýraznej, dal bych tam třeba HL z hlavný strany s tím VINkem jsi asi jediný, co jsme kdy viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 jediné, co bych asi upravil, tak headline tý stránky, ten je trošku nevýraznej, dal bych tam třeba HL z hlavný strany s tím VINkem jsi asi jediný, co jsme kdy viděl tak děkuji ještě jednou všem za nápady a zde je tedy poslední verze upravená díky několika dobrým nápadům od členů atd:) webovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.