Přejít na obsah

OII bazar page

Nexus

Doporučené příspěvky

Zdravim,

tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku

nabídka octavia

Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět.

Za každej názor budu já i kolegové vděční ! :)

Editováno: , autor: Nexus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

tak opět jsem tu se svym bazarem, potřeboval bych nějaký kloudný názory na tudle stránku

nabídka octavia

Jde nám tu hlavně o to, zda-li obsah k jednotlivým vozům odpovídá tomu, co kupující potřebuje vědět.

Takhle by meli vypadat vsechny nabidky vsech autobazaru k jednotlivym vozum. Mas to supr zpracovane!! :palec2: :palec2: Obsahove je tam toho tolik, ze se ostatni maji od tebe co ucit.

Jen tu cenu bych dal asi trosicku vetsim pismem at je hned na prvni pohled videt.

Odkaz ke komentáři

kamaráde, to téma mělo znít : Pochválíte mi to ? A já říkám : synu, tohle ti teda chválím. Pro všechny, kteří tady špekulujou, kde koupit ojetou Octu II je to alespoň návod. Jseš fakt šikovnej a navíc nejspíš taky rovnej, což je v týhle branži vyjímka. :palec2:

Odkaz ke komentáři

kamaráde, to téma mělo znít : Pochválíte mi to ? A já říkám : synu, tohle ti teda chválím. Pro všechny, kteří tady špekulujou, kde koupit ojetou Octu II je to alespoň návod. Jseš fakt šikovnej a navíc nejspíš taky rovnej, což je v týhle branži vyjímka. :palec2:

tak děkuji taťko :worthy

díky kluci :kol-17:

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

nabídka octavia

Rozhodně to máš velice pěkně zpracované-líbí se mi to tak jak to je.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
jediné, co bych asi upravil, tak headline tý stránky, ten je trošku nevýraznej, dal bych tam třeba HL z hlavný strany ;)

s tím VINkem jsi asi jediný, co jsme kdy viděl

tak děkuji ještě jednou všem za nápady a zde je tedy poslední verze upravená díky několika dobrým nápadům od členů atd:)

webovka

:palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...