Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko

neměl by tu nekdo moznost dát naskenovaný polep origo (různých provedení dle r.v. a motoru) budíků?Myslím že by se to taky někomu hodilo třebas jako mně. Já sháním na diesel.

Kdyžtak to hoďte prosím sem nebo na můj e-mail: michalkoubsky@seznam.cz

Dikes :palec2:

Zdravíčko

neměl by tu nekdo moznost dát naskenovaný polep origo (různých provedení dle r.v. a motoru) budíků?Myslím že by se to taky někomu hodilo třebas jako mně. Já sháním na diesel.

Kdyžtak to hoďte prosím sem nebo na můj e-mail: michalkoubsky@seznam.cz

Dikes :palec2:

Zdarec!

koukni na :

http://www.newman-tuning.com/index_go.htm

Jinak pro ukázku moje budíky:

post-3282-1205580821_thumb.jpg

Trochu mázlí njn mobil.... a narychlo! Tak tady nějaké ukázky na 1.8 T

post-3282-1205580947_thumb.jpg

post-3282-1205581093_thumb.jpg

post-3282-1205581144_thumb.jpg

post-3282-1205581361_thumb.jpg

JJ... taky jsem je měl, mohu doporučit! Jedinouvadou jsou ty hodně viditelné kontrolky. Řešil jsem to tak že jsem vyřízl ten středový panel s kontrolkama z původního a maximální spokojenost....

Upraveno od Hirschi

JJ... taky jsem je měl, mohu doporučit! Jedinouvadou jsou ty hodně viditelné kontrolky. Řešil jsem to tak že jsem vyřízl ten středový panel s kontrolkama z původního a maximální spokojenost....

Přesně tak to mám taky!! ;)

To vypadá skvěle, ale 900 Kč je celkem dost za kousek plastu :feve:

Tak to jo, to si raději připlatit...

Hlavně jsou to pěkní lháři, tvrdí, že když si dáš bílé číslice, bude Ti to svítit bíle, že jsou žárovky/diody bílé a ty ikony nechají taky bílé, jednak to vypadá blbě, a zadruhé tě to nutí vyměnit všechny diody/žárovky!! :palec2:

Upraveno od Octavinek

• Autor

Takto naskenovany polep bych potřeboval z faceliftu okty aby to bylo ze scaneru. Toto je z předfaceliftu, tak kdyby si chtěl někdo pohrat ve photoshopu :)

post-16612-1206376826_thumb.jpg

Jo jo... každá sranda něco stojí! Ale jsem každopádně proto si připlatit.

Jo jo... každá sranda něco stojí! Ale jsem každopádně proto si připlatit.

Má pravdu předsedo! Stejně by Ti to nesvítilo jak má! Kdyby jsi to jen naskenoval a vytisknul, nebo co jsis myslel že s tím pak budeš dělat??

post-3282-1206416595_thumb.jpg

• Autor

Dikes kluci, no každopádně se to může poladit ve photoshopu a můj známej vlatní tiskárenskou firmu tak se s tím nějak popere tiskne na různé folie takže se to může zkusit. A navíc to potěší, když pak mohu říci, že jsem to dělal já a ne že to je pouze zakoupené to umí každý :) . No uvidíme tak zatim

• 11 měsíců později...
  • 3 roky později...

Zdravím, muj dotaz sice není uplně k tomuto tématu ale souvisí stím a nechci zakládat zbytečně nové téma !

Moc se mi líbí šablona kterou má na budíkách RSo, krásně to odladí všední černou. Všiml jsem si že pár členů si to dodatečně montovalo do svých octávii ale kde je zplašili těžko říct. Tak by mě zajímalo kde by se to dalo sehnat. Našel jsem že se dělají i na motory TDi kde jsou otačky jen do 50 a tachometr do 220 km/h což je přesně pro můj případ. Na netu jsem našel jen jednu firmu co to vyrábí ale nevím zda to od nich vzít a nebo se na netu nachazejí i jiní obchodníci?! a cena je u nich myslím 900 ,- de to sehnat i levnějc ? :kol-32:

Jinak tady jsou webovky té firmy http://www.newman-tuning.com/ :kol-47:

post-70407-0-62574300-1333208274_thumb.j

• 13 let později...

Zná někdo nějaký stránky, kde se dá sehnat polep budíků?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.