octavie81 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ahoj kluci,znamej má favorita a za tyden stání mu něco v autě vybije baterku.Ted ho mám v práci a v pondělí se na to mrknu,chtěl jsem vědět,kde má favorit pojistku na central nebo kde ho mužu odpojit,at vyzkouším odběry??V knížce jsem to nenašel.Vím,že má asi řídíci jednotku pod palubkou.Pak vyzkouším radio,spinače ve dveřích atd .Baterie je uplně nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 u mňa to bolo autorádiom, ktoré nebolo korektne zapojené. Ak nie, tak mám zlú skúsenosť s origo centrálom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ahoj kluci,znamej má favorita a za tyden stání mu něco v autě vybije baterku.Ted ho mám v práci a v pondělí se na to mrknu,chtěl jsem vědět,kde má favorit pojistku na central nebo kde ho mužu odpojit,at vyzkouším odběry??V knížce jsem to nenašel.Vím,že má asi řídíci jednotku pod palubkou.Pak vyzkouším radio,spinače ve dveřích atd .Baterie je uplně nová Zmeraj aky to ma odber v kludovom stave. Potom skus odpojit central. Ak sa udaj nezmeni, zmeraj odber po odpojeni radia. V kazdom pripade takouto formou prides bezpecne na to co ti to vybija. A ktora poistka je na central? No zase az tak vela ich tam nie je aby si vyradovacou metodou nezistil ktora to je. Clovek ktory tam robil central, to mohol zapojit rozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.