Milan222 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Skúšal som zdemontovať zadný brzdový bubon, ale skončil som pri zložení kolesa. Brzdový bubon drží na náboji ako prilepený. Existuje nejaká možnosť ako stiahnuť bubon bez sťahováku? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) Hlavně žádnej stahovák!!!!! Musíš povolit samostav, strčí se šrouvobák dírou po šroubu kola a to v poloze asi za 10 min. 10 hod. jako na hodinách. když si to takto nastavíš a posvítíš dovnitř, tak ho uvidíš. šroubovákem ho lehce nadzvedni a půjde to v poho dolů. Hlavně žádnej stahovák proboha. ješte jsem zapoměl na šroubek na křížák, ale tensi asi povolil, doufám Editováno: 16. Březen 2008, autor: johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 no a kdyby to nešlo, tak do toho řízni kladivem a pude to sem se s tím pral a pak jsem se naštval a jedna rána a buden dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 chlapci, kdo pouziva stahovak na sundani bubna - at si da zrovna po kulach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Mne pomohla jedna riadna rana kladivom a odpadol. A to som toho uz nastahoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Skúšal som zdemontovať zadný brzdový bubon, ale skončil som pri zložení kolesa. Brzdový bubon drží na náboji ako prilepený. Existuje nejaká možnosť ako stiahnuť bubon bez sťahováku? Ďakujem. Použij funkci ,,hledání". Nedávno jsem to sem dával naskenované. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40921 Editováno: 21. Březen 2008, autor: lulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.