iviak Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ahoj chlapi.nevie mi niekto povedat aku dialkovu org. ziarovku H1 maju superbecka?kolega si kupil superb 2007 a dialkova ziarovka mu svieti dvakrat silnejsie a viac do biela.na octaviackom fore mi bolo povedane ze 100W ziarovku tam nemoze mat ,ze niesu homologovane..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Sup jezdí s H-7-kama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 mislel som xenony ,nie obyc. svetla.a hovorim o solo dialkovej ziarovke.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 mislel som xenony ,nie obyc. svetla.a hovorim o solo dialkovej ziarovke.. Dálkové světlo má nebo by mělo mít žárovku H3,12V,55W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 17. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 to nikto neviete?...ved tu vsetci mate superbecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 superbecka mozno mame... len sme neni tak bohaty, aby sme mali aj xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 to nikto neviete?...ved tu vsetci mate superbecka koukni se do ETKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 to nikto neviete?...ved tu vsetci mate superbecka koukni se do ETKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 to nikto neviete?...ved tu vsetci mate superbecka psal jsem ti to o něco výše.Je to H3 55W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 superbecka mozno mame... len sme neni tak bohaty, aby sme mali aj xenony ja mam bixenony ale nikdy sem nezkoumal jake mam zarovky v pridavnych dalkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja mam bixenony ale nikdy sem nezkoumal jake mam zarovky v pridavnych dalkach já mám taky bixenon ale díval jsem se do dílenské příručky a tam byly ty hodnoty udány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 aky je rozdiel medzi xenonom a bixenonom??on tam ma normrlne sosovku a ked zapne dialkove tak sa mu prisvieti dialkova ziarovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 aky je rozdiel medzi xenonom a bixenonom??on tam ma normrlne sosovku a ked zapne dialkove tak sa mu prisvieti dialkova ziarovka bixenon když zapneš dálková světla tak má v sobě clonítko a začne víc svítit společně s dálkovými světly.Xenon svítí pořád stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) uz som to vyriesil, preco mu to tak svieti. Ma bixenony ...taze mne to tak nikdy nebude svietit Editováno: 25. Březen 2008, autor: iviak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 uz som to vyriesil, preco mu to tak svieti. Ma bixenony ...taze mne to tak nikdy nebude svietit jedině že bys tam fláknul nějaký PIAAčka, nebo Nokya nebo Luminics... všechno se dá sehnat na e-bayi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Nevím,ale já mám bixenon a dálky H3 blue efekt,protože žlutá dálka do modrých xenon,to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Jo to máš pravdu, světlo z klasický H3ky bylo pěkně žlutý. Já jsem koupil Osram Cool Blue a je to krásně bílé světlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oco1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jo jo, ať vám to krásně modře svítí vy frajírci parodie na xenony.... http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre...45_automoto_fdv "Úplným propadákem však byly už zmíněné žárovky s modrou baňkou..." ou jéé, ale chápu, že musíte prostě svítit modře zaplať pánbůh, že máte aspon ty xenony, jelikož si tam namontovat nějakou přestavbovou HID sadu, no to už by bylo příliš ale chápu, že v dnešní době je cool svítit modře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 To je paráda, člověk napíše v názvu žárovky slovo "blue" a hned je tuzingář.. Nepíšu nic o modrým světle!! Osramy mají normálně homologaci a jasně bílé světlo. Krásně doplňujou xenony. Je mi jasný, že jsou teď v módě noname modrý žárovky Xenon Blue Mega Super Effect, ale žádný takový nemám. Taky vím, co to udělá s parabolou. Už jsem jich pár viděl. A o HID sadách si myslím svý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oco1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 nepsal jsem to na tebe, ale obecně, nebylo to mířeno cíleně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jo jo,není modrá jako modrá!!!!Krásně to svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 nepsal jsem to na tebe, ale obecně, nebylo to mířeno cíleně.... oukej, beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.