lukkkas123 Vloženo 18. Březen 2008 Vloženo 18. Březen 2008 Ahoj me bych zitra kupovat auto ktere mne dovezou z Rakouska. Dovezou mne ho na vlastnich znackach a potom tady nechaji bez znacek auto je odhlasene. Nemate nekdo velky technicak rakousky chtel bych vedet jak vypada.?? Abych vedel co mne vsechno maji dat. Diky moc a jeste se zeptam kdyz s tim nemuzu pak jezdit nebudou znacky jak se udela evidencka da se u nas vyridit docasna znacka?? Diky moc pojisteni mne asi udelaji ze? Diky moc za pomoc a hlavne jestli nekdo mate ten technicak abych vedel jak vypada. Dik Lukas Citovat
foxdivemaster Vloženo 18. Březen 2008 Vloženo 18. Březen 2008 Ahoj me bych zitra kupovat auto ktere mne dovezou z Rakouska. Dovezou mne ho na vlastnich znackach a potom tady nechaji bez znacek auto je odhlasene. Nemate nekdo velky technicak rakousky chtel bych vedet jak vypada.?? Abych vedel co mne vsechno maji dat. Diky moc a jeste se zeptam kdyz s tim nemuzu pak jezdit nebudou znacky jak se udela evidencka da se u nas vyridit docasna znacka?? Diky moc pojisteni mne asi udelaji ze? Diky moc za pomoc a hlavne jestli nekdo mate ten technicak abych vedel jak vypada. Dik Lukasmyslim ze je to jedno jak vypada budes potrebovat rakouskou odhlasku s jmenem majitele a pak zas smlouvu na ktere bude tve a jeho jmeno nebo jmeno toho prekupnika co ta od nej koupil atd nechcu tu kecat blbosti ale kamos nemel tu odhlasku a hodne ho to potrapilo,zeptej se zkusenych Citovat
lukkkas123 Vloženo 18. Březen 2008 Autor Vloženo 18. Březen 2008 a nevíš ještě měl sem v ruce nějaké papíry a nejsem si jist že to byl velký technický průkaz. Ale byl k tomu přicvaknutý paír s vyplněnými údaji o vozidle a přes to razítko a že by to měla být odhláška ?? A chtěl bych se tě zeptat nevíš jak řeknou v rakousku velký techničák a druhá věc je nějaký problém to auto je v rakousku odhlášený ( na nikoho ) a budu ho tak moct u nás přihlásit? Citovat
Hirschi Vloženo 23. Březen 2008 Vloženo 23. Březen 2008 Ahoj, snad Ti to trošku pomůže... K tomu autu by jsi měl dostat takovou kartičku jmenuje se: Zulassungsbescheinigung. Na druhé straně různé údaje o autě a majiteli. Má to žlutou barvu. Nevím jak to chodí když Ti jí doveze někdo jiný, ale já jsem si proto byl sám, vezl jsem jí domů na převozkách a dostal jsem tam tohle vystavené na moje jméno a jeden papír o velikosti A4 jmenuje se Bestatigung zur Ausgabe einer Ersatzplakette jeden list A4-Kostenaufstellung, taky vystavený na mé jméno. No a samozřejmě, Kaufvertrag-kupní smlouva. Ale je to všechno k autu které bylo dělané na převozky. Původní techničák jsem tam musel společně s původníma značkama nechat. Citovat
lukash Vloženo 23. Březen 2008 Vloženo 23. Březen 2008 Takže když to shrnu. Mám auto z Rakouska. Měl jsem techničák velikosti sešitu A4. Důležité je mít v něm přihlášku a odhlášku. Potom kupní smlouvu. Auto mi přivezl překupník. S přihlášením není zase takový problém - musíš na dovozovou STK. Mezitím si můžeš vyřídit povinné ručení, zapíšou ti ho na VIN a až budeš mít značku - tak se jenom stavíš v pojišťovně nahlásit změnu. Jakmile máš v ruce STK a pojištění, tak ti auto přihlásí. Já to měl protekčně v pátek na úřád, v pondělí pro značky. Ceny si už nepamatuju, ale dovozový STK je dražší něž klasické, Emise snad stejné. Myslím, že do 5000,- sakum prásk se vejdeš. Citovat
OTDi Vloženo 21. Duben 2008 Vloženo 21. Duben 2008 Známý si dovezl z belgie a postavil to na český papíry za 5 tis Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.