Přejít na obsah

Duleztite prosim velky technicak z rakouska

lukkkas123

Doporučené příspěvky

Ahoj me bych zitra kupovat auto ktere mne dovezou z Rakouska. Dovezou mne ho na vlastnich znackach a potom tady nechaji bez znacek auto je odhlasene. Nemate nekdo velky technicak rakousky chtel bych vedet jak vypada.?? Abych vedel co mne vsechno maji dat. Diky moc a jeste se zeptam kdyz s tim nemuzu pak jezdit nebudou znacky jak se udela evidencka da se u nas vyridit docasna znacka?? Diky moc pojisteni mne asi udelaji ze? Diky moc za pomoc a hlavne jestli nekdo mate ten technicak abych vedel jak vypada. Dik Lukas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj me bych zitra kupovat auto ktere mne dovezou z Rakouska. Dovezou mne ho na vlastnich znackach a potom tady nechaji bez znacek auto je odhlasene. Nemate nekdo velky technicak rakousky chtel bych vedet jak vypada.?? Abych vedel co mne vsechno maji dat. Diky moc a jeste se zeptam kdyz s tim nemuzu pak jezdit nebudou znacky jak se udela evidencka da se u nas vyridit docasna znacka?? Diky moc pojisteni mne asi udelaji ze? Diky moc za pomoc a hlavne jestli nekdo mate ten technicak abych vedel jak vypada. Dik Lukas
myslim ze je to jedno jak vypada budes potrebovat rakouskou odhlasku s jmenem majitele a pak zas smlouvu na ktere bude tve a jeho jmeno nebo jmeno toho prekupnika co ta od nej koupil atd nechcu tu kecat blbosti ale kamos nemel tu odhlasku a hodne ho to potrapilo,zeptej se zkusenych
Odkaz ke komentáři

a nevíš ještě měl sem v ruce nějaké papíry a nejsem si jist že to byl velký technický průkaz. Ale byl k tomu přicvaknutý paír s vyplněnými údaji o vozidle a přes to razítko a že by to měla být odhláška ?? A chtěl bych se tě zeptat nevíš jak řeknou v rakousku velký techničák a druhá věc je nějaký problém to auto je v rakousku odhlášený ( na nikoho ) a budu ho tak moct u nás přihlásit?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, snad Ti to trošku pomůže... K tomu autu by jsi měl dostat takovou kartičku jmenuje se: Zulassungsbescheinigung. Na druhé straně různé údaje o autě a majiteli. Má to žlutou barvu. Nevím jak to chodí když Ti jí doveze někdo jiný, ale já jsem si proto byl sám, vezl jsem jí domů na převozkách a dostal jsem tam tohle vystavené na moje jméno a jeden papír o velikosti A4 jmenuje se Bestatigung zur Ausgabe einer Ersatzplakette jeden list A4-Kostenaufstellung, taky vystavený na mé jméno. No a samozřejmě, Kaufvertrag-kupní smlouva. Ale je to všechno k autu které bylo dělané na převozky. Původní techničák jsem tam musel společně s původníma značkama nechat.

Odkaz ke komentáři

Takže když to shrnu. Mám auto z Rakouska. Měl jsem techničák velikosti sešitu A4. Důležité je mít v něm přihlášku a odhlášku. Potom kupní smlouvu. Auto mi přivezl překupník. S přihlášením není zase takový problém - musíš na dovozovou STK. Mezitím si můžeš vyřídit povinné ručení, zapíšou ti ho na VIN a až budeš mít značku - tak se jenom stavíš v pojišťovně nahlásit změnu. Jakmile máš v ruce STK a pojištění, tak ti auto přihlásí. Já to měl protekčně v pátek na úřád, v pondělí pro značky. Ceny si už nepamatuju, ale dovozový STK je dražší něž klasické, Emise snad stejné. Myslím, že do 5000,- sakum prásk se vejdeš.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...