Leden 7, 200916 r posilovač řízení tzv. servo extra kousek jedinečně v černé barvě žádná tuctovka levná daň sportovní verze - hodila by se i na tuning já nemůžu
Leden 8, 200916 r tak fakt síla, být mafián a shánět auto, hned jdu do toho. fakt nemůžu, ještě dotaz, nějak jsem to nepochopil, co je to za sportovní verzi??? Upraveno Leden 8, 200916 r od reddy
Leden 10, 200916 r a pán je taky mafián když prodává takovýhle mafiánský auto? dokonce tam jsou i mafiánský brejle mezi sedačkama Odměna za foto pana majitele co vy na to brňáci? Upraveno Leden 10, 200916 r od Ondra13
Leden 14, 200916 r Majitel auta ma celkom slusne upravy ale ta cevena farba interieru s radickou a volantom z audi,tie budiky na olej atd.su pomerne asi dost vysoko,no mozno je to velikan a sedacky vyhladene a vylestene ako svina,len dufam ze moje tak vyzerat nebudu.No co DECENT. http://tuning.sbazar.cz/skoda-octavia-1-8t...o-o2153259.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.