Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja som tie diody umiestnil takto:

post-1954-1206263720_thumb.jpg

Upraveno od vikino1

• Autor

Vikino, nesvítí ti to do očí?

Vikino, nesvítí ti to do očí?

Nie nesvieti, vidím iba odraz svetla na telese klučky. :palec2:

když nemám zadní ovladání oken, odkuď bych měl natahnout dráty,abych tam mohl udělat podsvícení klik??

Upraveno od Standis

Asi najbližšie zo zapalovača alebo z predných dverí

Ja nemám el. okná/zatial :p / tak som to musel ťahať cez celé auto -good prácička pod polubkou ,pod prahovými plastami do dverí! Ja som sa napojil na ovládanie svetiel a kostra vo dverách pod šroub.

Asi najbližšie zo zapalovača alebo z predných dverí

šlo by to nátáhnout z čidla na pásy, co jsou pod sedadlem řidiče??

No tadial do stredového tunelu, ale budeš musieť zrejme so sedačkou dole. Na konektore čidla pásov neni podsvietenie natiahnuté.

Aké hodnoty diód myslíš?

šlo by to nátáhnout z čidla na pásy, co jsou pod sedadlem řidiče??

nevím jak to správně nazvat, třeba jiný dáváš do palubky a jiný máš v tlačítkách, to prostě přijdu do obchodu a řeknu, že chci diody na 12V??

Ne chceš vysokosvvietivé diody príslušnej farby akú chceš a napr 5mm

potom kúpiš napr 5ks 1kOhm odporov, 860Ohmov, 620Ohm, 530Ohm a poprípade aj vyššie hodnoty ako 1kOhm teda 1k5, 2k2 aby si mal aj aj slabší svit

• Autor

Abych řekl pravdu tak hodnotu těch LED diod neznám, já jim řekl že chci diodu s vysokou svítivostí a k ní odpor, protože bude napojená na 12V. Takže pán mi dal diody a spočítal k nim odpory... :D Do zadních dveří to asi vytáhnu z těch předních, už tam mám konektory z těch předních diod, tak na to napojím i ty zadní...

• Autor

Profor, jak jsi zalepil ty diody do klik? Tavnou pistolí s těma plastovýma tyčinkama? Sakra, pořád přemýšlím že nějak seženu ty plasty pod klikou (nebo třeba černý kliky a přehodím je za ty svoje chromované), protože už tam jsou díry a že to předělám... ;) Mimochodem, přední i zadní kliky jsou stejné co se týká rozměru plastů?

Hej tavná pištol s čírou tyčinkou

tou dierkou sa netráp podla mňa keď to prelepíš čiernou páskou -kúskom- tak to bude ok

• Autor

Tak to ne, to by vypadalo jak pěst na oko. Přece jenom ta dírka má cca 6mm v průměru. Nechci to jen tak hnusně zalepovat páskou. Zkusím si sehnat jiné plasty nebo kliky... :palec2:

co mas z toho, ja tam mam 4 dirky a porad to neni okno - safra, nemuzu najit tu spravnou polohu <_<

• Autor

No tak až ji najdeš, tak si třeba jako já seženeš černý kliky za 100,- Kč :palec2: přehodíš kliky za svoje chromované a máš plastík jako nový. Pak tam uděláš tu finální vyhovující dírku ;):D

ja som ziadne dierky nevrtal. diody su tavnym lepidlom chytene priamo na klucke.

foto nemam zatial.

draty som tahal v medzere priamo pochromovaneho tiahla. preto nie je nutne nikde nič vrtat.

• Autor

Právě takhle to teď chci předělat :palec2:

kurnik chlapi, nejak mi ta klika nende, uz ctyri diry v jedny klice a porad nemuzu prijit na tu chut toho podsviceni, ta vypouklina v klice musi pekne svitet a ne jen tak nejaky zablesk ci rozptylene svetlo, myslim ze cartmanko pisal, ze vedle nejak draty a diodu prilepil na kliku....zkusim popremyslet :feve::palec2:

kurnik chlapi, nejak mi ta klika nende, uz ctyri diry v jedny klice a porad nemuzu prijit na tu chut toho podsviceni, ta vypouklina v klice musi pekne svitet a ne jen tak nejaky zablesk ci rozptylene svetlo, myslim ze cartmanko pisal, ze vedle nejak draty a diodu prilepil na kliku....zkusim popremyslet :feve::palec2:

Chlapy ono taky hodně záleží jakou používate LEDku. Nezáleží jenom na svítivosti, ale taky na tom jaký je vyzařovací úhel dané diody!

Chce to prostě zkoumat, jakou LED zvolit, kam ji umistit, jak natočit atd.. Je docela problém "vyplnit" kliku stejným svitem po celé ploše, tak aby světlo zase neoslňovalo, nebo nesvítilo tam, kam nemá :rolleyes:

presne ako hovoris, ja som dal s velkym uhlom a svieti to krasne, neoslnuje a treba nastavit odporom svietivost aku potrebujes,

mne to svieti na A stlpik, co vidim teda len ked je uz tma, ale nijak mi to nevadi

tak ako pisal profor, najlepsie miesto je asi dat tu diodu priamo do klbu klucky :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.