Milan II Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 zdar kuci, tak jak jsem vám slíbil, že až zjistím něco okolo tuning srazu Olomouc - letiště Neředín... Info je tady: http://www.tuningmeeting.cz/ tak že to bude další velká "Moravská" sesion škodováků, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 zdar kuci,tak jak jsem vám slíbil, že až zjistím něco okolo tuning srazu Olomouc - letiště Neředín... Info je tady: http://www.tuningmeeting.cz/ tak že to bude další velká "Moravská" sesion škodováků, ne? Tak pokud do toho nic nevleze, tak se hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Nápodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Je to sice ještě trošku daleko, ale předběžně jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Milo trochu me desi ten "tuning" v nazvu ale samo ze se objevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Asi bych neměl chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 myslím že se sjedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Skoda ze je to tak daleko kdyz se Mimon i Tuningparty v Hradci pojebala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Sakra do Olmíku bych jel ale makám!!! :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 tak to vypadá že se tam taky ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Je to sice ještě trošku daleko, ale předběžně jedu Když je to z Vyškova pro tvý autí daleko tak jeď vlakem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 A ty pojedeš do Turnova pro změnu autobusem Že je to daleko, jsem myslel termínově, ne kilometry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 A ty pojedeš do Turnova pro změnu autobusem Že je to daleko, jsem myslel termínově, ne kilometry Bus je pomalej a mám ho dost jinde. Sem se lek že šetříš auto aby Ti vydrželo do důchodu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Asi bych neměl chybět Pro tebe je to úplná "povinnost"! S toho se nevykroutíš. Já mám taky jít v sobotu do práce, ale seru na ní! Šéfovi ukážu protože když je sraz, tak se jede na sraz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jestli se v práci nic nep....e tak přijedu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Pro tebe je to úplná "povinnost"! S toho se nevykroutíš. Já mám taky jít v sobotu do práce, ale seru na ní! Šéfovi ukážu protože když je sraz, tak se jede na sraz! Kuciiii ja uz urcite dojedu s opravenou Lucinkou a s dodelanym faceliftem prdelky taxe moc tesim. Skoda ze furt na 15" ale co uz Nejakou praci v sobotu vubec neresim takze jak rika Mila => sefovi se ukaze a jede se na sraaaaaaz Editováno: 24. Duben 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Pro tebe je to úplná "povinnost"! S toho se nevykroutíš. Já mám taky jít v sobotu do práce, ale seru na ní! Šéfovi ukážu protože když je sraz, tak se jede na sraz! Ano pane řediteli!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Tak já asi nejedu. Dnes v 21.15 mi idiot nedal v Olomouci přednost a mám lehce očesanej bok u řidiče. Škoda cca 85 t kč. Tak si to užijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 to spravíme do té doby ne.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak já asi nejedu. Dnes v 21.15 mi idiot nedal v Olomouci přednost a mám lehce očesanej bok u řidiče. Škoda cca 85 t kč. Tak si to užijte. Kterej hajzl, vemu si Favorita a vrátím mu to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Hoj all Jestli všechno klapne jak má, tak se tam doufám potkáme. Bylo by fajn se pak nějak domluvit aby sme se tam zhledali a parkly to klubově vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Hoj allJestli všechno klapne jak má, tak se tam doufám potkáme. Bylo by fajn se pak nějak domluvit aby sme se tam zhledali a parkly to klubově vedle sebe To bysme si měli dát sraz někde před vjezdem, abysme byli pohromadě a vjíždeli společně. Během týdne se určitě něco navrhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 To bysme si měli dát sraz někde před vjezdem, abysme byli pohromadě a vjíždeli společně. Během týdne se určitě něco navrhne. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 To bysme si měli dát sraz někde před vjezdem, abysme byli pohromadě a vjíždeli společně. Během týdne se určitě něco navrhne. dobrej nápad jsem pro. ale kdy a kde.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 dobrej nápad jsem pro. ale kdy a kde.?? Jedete už v pátek ,nebo v sobotu dopoledne do neděle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.