Tomasx Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Dobrý den ! Pánové nevíte, kde je dobrá lakovna na Olomoucku popřípadě Prostějovsku ? Objednal jsem si kryty zrcátek na Fábii už prý jsou předpřipravené na lakování a potřebuji je nalakovat do metalizy. Když jsem se ptal přímo ve škodovce tak za nalakování dvou krytu zrcátek v metalize chtějí 2000 což je teda dle mého trochu moc. Jen tak namátkově jsem se ptal v jedne lakovně v Olomouci a tam by to udělali za 580, ale mám trochu strach, aby to bylo kvalitní. Takže otázka zní neznáte nějakou dobrou lakovnu v OL nebo PV ?? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Jestli to není daleko tak vím o dobré lakovně pouze z doslechu , Lužice u Štenberka nějaký Vágner. Ale prý má toho strašně moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasx Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 dik za info Jestli to není daleko tak vím o dobré lakovně pouze z doslechu , Lužice u Štenberka nějaký Vágner. Ale prý má toho strašně moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 červenka u Litovle-Hopax,štěpánov u Olomouce,vše super laky,levnější bude asi hopax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Přerov.....Valenta autoservis (vedle baumaxu).....Autocentrum plus (Na Odpoledni)....D&V Servis (Kojetínská).......a nebo si kup sprej a udělej si to sám...zrcátka zas nejsou nic extra a myslím, že tohle zvládne každej...i já s mýma levýma rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Lakoval jsem u něj nárazník a stříšku+křidélko Kostelec na Hané - Josef Knotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.