Přejít na obsah

Tomasx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    80
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tomasx

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. Za 420 K jsem nedavno kupoval skladovku Volkswagen Golf Variant Maraton edition, kde je uz velice slusna vybava a také 1.2 TSI 81 KW . Dat za Rapida 425 K to uz je bud laska, které se neda odolat, nebo nevim, ale každého věc.
  2. Tomasx

    Fabia III

    Tak jsem se dival na ty zrychleni. Na tu 3 je to dobry, ale na tu 6 to je k placi. To bude muset pokazde muset jit alespon na 5 kdyz bude zpomalenej. Pokud to nekdo bude trapit na tu 6 tak ho bude talcit i HTP 40 KW s prstem v nose. To kluci trosku prehnali s tim prevodovanim. Nedovedu si predstavit jak tento motor bude fungovat v Octavii nedej boze se 4 lidma na palube. Jestli jsem nekdy premyslel ze Octavia 1.2 by mohla stacit tak po zhlednuti akcelerace jsem vylecen. Proste ta sestka je hodne do tezka a ten motor na to nema at na papire to vypada vic nez dobre. Skoda
  3. Tak nevim , ale me ta akcelerace prijde docela slaba. Moc se tomu nechce. Sednout do toho 3 lidi tak je to lenochod.
  4. Tak nevim asi jsem divnej, ale ta cena mi prijde tragicka. Za 409 tis. mas auta mnohem lepe vybavene. Jako vzadu klicky, manualni klima, zadnej tempomat, park. senz. nic. Mrkni co dostanes u Golfa za tu cenu, ale v podstate je jedno kam jdes. Rapid ma jeden velkej problem a to je cena. Tohle by melo stat tak max 320 tis. To ze to nekdo dava jako RS a ma to 77 KW a rika si zakaznik to snese ma prece " jako RS " mi prijde trosku mimo. Stejne k tomu jednou Skodovka dojde a bude muset jit hoodne dolu, protoze lidi se podivaji ke konkurenci a zjisti ze za stejne penize mohou dostat mnohem vice. A tohle musim bohuzel napsat, ikdyz jsem Skodovkar a mam Fabii. Pokud bych se ted rozmyslel do ceho jit tak Rapid by byl opravdu na chvostu a ne proto, ze je skaredej me se libi ale staci se posadit dovnitr podivat se na detaily na pouzite materialy a pak do ceniku a neni o cem se bavit, ale tak kazdej at si koupi co chce.
  5. Tomasx

    Rapid u prodejce

    Tak ono kdyby Rapid stal od 260 zaklad po 330 000 v te nejlepsi vybave tak asi by se dalo lecos prehlidnout a reklo by se je to levne auto,ale problem je prave v te cene. Pokud auto stoji 400 000 nebo i dokonce na skodaplus 490 000 a clovek se podiva na ten vnitrek tak je to k placi. Za takove penize, aby clovek videl celou mechanickou cast pod sedadlem to se jen tak nevidi. Pouzite plasty a treba i tvar vyplni jsou opravdu zalostne u auta s cenou vyse. Koukal jsem napr na Yetiho byl na salone cenovka pres 500 000 taky dverni vyplne cele z plastu, ale proste to vypadalo mnohem mnohem lepe jako celek. Jak jsem napsal pri cene kolem 300 000 by spousta lidi nereklo ani popel, ale za 400 000 a vice mas uplne jinou ligu to je bohuzel realita.
  6. Tomasx

    Škoda RAPID

    http://www.skodaplus.cz/Car/613277/skoda-rapid-1-6-tdi-cr-dpf-ambition?query=ord%3D6%26dir%3D0%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D573%26fulltext%3D%26off%3D15 No opravdu levne auto. To se muze koupit jen opravdu blazen, nebo Skodovkar, ktery je zaslepen. Tak mozna -150 a dalo by so o tom alespon uvazovat, ale exterier vypada dobre.
  7. Docela by me me zajimalo jak to bude pokracovat. Chyba se stat muze, ale cekal bych ze kdyz uz jednou vymeni retez za jiny tak bude problem vyresen. To jako ze lidi budou jezdit kazdych 10-15 tisic jezdit na vymenu retezu ? A co po zaruce ? Skodovka a celej koncern by se mel stydet. Jen tak mimochodem by me zajimalo jestli Ti co si koupi TSI ted jestli budou mit opet ty stejne problemy. Jsem sice Skodovkar, ale tohle me opravdu dostava ... A jeste si casto rikam kdo a jak to testoval, prece nekdo to musel schvalit, s tim motorem se jiste jezdilo, testovalo ?? Nevim nerozumim tomu.
  8. Tomasx

    Topení 1.2 TSI

    Paneboze tak to prodej, kdyz je to podle tebe taskovej krap a kup si Matize. Mas 53 let tak snad nepotrebujes radu jak s tim nalozit. Pokud chces Skodovku, ktera dore topi tak si kup Feldu ta topi jak das, ale zbytek stoji vis za co. Ach jo
  9. Meli se vykaslat na face a nechat toho chudaka dozit. Doufam, ze F3 bude jine kafe. Proste dle meho nazoru se to auto nepovedlo a oproti F1, to byl krok zpatky. To uz i ten Roomster je lepsi alespon ma styl, ale F2 hlavne zezadu katastrofa.
  10. Zdravim vsechny ! Nejake hovado me objelo nejspise klickem cele auto. Mam metalizu a je to na bilou vrstvu. Chtel jsem se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s opravou techto ryh pomoci paint fix tak se to tusim jmenuje. Jedna se o to, ze se opravuji jen lokalni poskozena mista a ne cele lakovani dilu. Zkousel jsem to Tempem rozlestit trochu to pomohlo, ale uz to zacina zase vylizat jak na to sviti slunko. Mozna kdybych to vzal barevmou lestenkou tak by to chvilku vydrzelo, ale po par mesicich ty ryhy zase vylezou. Popripade bych poprosil na nejakou dobrou lakovnu jsem z Olomouce, ale i Brno by nebylo k zahození Dekuji za info. Preju vsem, aby to nikoho nepotkalo ten pohled je otresny.
  11. Tak pokud je to jen vadnou serii tak bude asi dobre to postupne vymenit. Schvalne jsem se dival na civku co mi odesla a mela na konci A mam Fabii r.v. 2005. Na internetu jsem si objednal novou a ta ma na koci uz F . Priznam se, ze po tom co se mi to stalo tak uz nejsem tak v klidu a cekam, kdy se polozi dalsi. Z vlastni zkusenosti mohu rict, ze se s autem v podstate nedalo jet. Byl jsem nalozen a odvezen assist. sluzbou.
  12. Osobne to tipuji na civku. Presne tohle se stalo i me . Auto jelo bez problemu a pak z ničeho nic skub ztrailo vykon a kdyz jsem zastavil svitila elektronika a auto slo na dva valce. Trepalo se jak ratlik a v podstate se s tim nedalo jet. Musela me odtahnout asistenční služba. Po vymene civky vse v pohode akorat ta duvera v auto klesla. Ted uvazuji koupe jedne cuvky do rezervy a nacviceni vymeny.
  13. Ja jsem o tomto problemu vedel, ze je s civkama u 1.2 problem, ale rikal jsem si no nejak se s tim bude dat dojet, ale po osobni zkusenosti to moc opravdu nejelo. Vazne uvazuji o tom, ze jednu civku si koupim a natrenuji vymenu. Ted vim, ze jednu mam menenou , takze bych se mohl splest jen jednou. Docela by me zajimalo v cem je problem, jestli je to v civkach, nebo v elektrice 1.2. Pokud ma nekdo podrobnejsi informace proc k tomu dochazi dejte prosim info. Verim, ze spousta lidem to muze pomoci.
  14. Zdravim pratele ? Trosku oprasim tema a rad bych se zeptal v kolika tisicih vam odesla zapalovaci civka ? Už i já jsem si tento víkend dockal a odesla mi tesne pred 40 000 km na druhem valci. Ted jen cekam,kdy mi odejde dalsi... Vazne uvazuji, ze si koupim jednu jako nahradni dil, protoze zkusenost s assistencni sluzbou je fajn, ale jednou mi to stacilo . Mam 1.2 47 KW RV. 2005
×
×
  • Vytvořit nový...