buldog Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Chcel by so pouzit nove sanie na 1.4mpi.Ci sa to oplati a ak ano ake by sam mal kupit a ci to pomoze na vykone.Aky filter by som mal pouzit.A kto poradi montaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 predpokladam ze mas 1,4 MPI 50kW no mozes tam dat sportovy filter ale ak cakas ze ti to nejako zvysi vykon tak ta sklamem. jedine co dosiahnes ked das sportovy filter KN tak motor bude hlucnejsi, vraj to nerobi dobre motoru a este co mozes pozorovat je trosku ochotnejsie vytacanie motora................................. p.s.: tuneri ma zase zaslapu ze nechapem co je to tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) houmr tak to pocujem prvy raz ako to ? nerobi dobre motoru filter?? Editováno: 22. Březen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) houmr tak to pocujem prvy raz ako to ? nerobi dobre motoru filter?? preto som tam napisal vraj neviem to na 100% uz si nepamätam kde to hovorili vraj je najlepsie pre motor normalny filter a nie hovadiny. p.s.: minule sme sa bavili s profakom na vyske ze zrovna chlapci co si nasadia odpadovu rulu na feldu tak to nijako nepomoze dokonca este to auto ide horsie, len ma kvalitny rachot a to to ide nie k tomu filtru ja si vysvetlujem ze v podstate tam ide o to aby bol co najmensi odpor pri nasavani vzduchu, teda normalny filter je hustejsi, napr. KN asi bude redši aby bol mensi odpor a tym padom nedochadza k takej filtracii, mozno sa mylim neviem. inak napisem ti co robila skoda 125L s KN filtrom. auto normalne jazdilo motor slapal ako hodinky. dal sa dole filter a napriamo sa buchol KN filter auto po nastartovani vobec sa mi nepacil zvuk (taky nepravidelny) a vsimol som si ze to cmudi ako nafta tak poviem kamosovi pridaj a cmudila ako TDI, este sa mi nepacilo ze vobec nejde za plynom tak dupne a 3500ot viac ani tukol tak som mu povedal ze dovol a naslapaval som pedal ako blazon a viac ako 4200 som to nedostal a zrazu rana s vyfuku ze coje a este to zacalo strielat ak si tomu trochu viac pridal. nakoniec bol za nejakym motorarom nadstavil mu to ale povedal mu ze v zime to bude muset dat prec alebo odstavit auto inak nenastartuje. tot moj postreh a skusenost, jednoducho by som to nerobil lebo ucinok ziadny (takmer). p.s.s.: skusal si niekedy natocit motor bez filtra (napr. pri cisteni klapky) to je zvuk super sportovy len keby to fungovalo a neuskodilo kolko tunerov by tak jazdilo. Editováno: 22. Březen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 houmr dakujem za vysvetlenie a nie neskusal som este startovat auto bez filtra nemam odvahu nechcem skurvit motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Reso: nemas za co, to nastartovanie bez filtra mozes zazit ked budes ty alebo servis cistit skrtiacu klapku, nastartujes a budes menit otacky motora od 2-4t ot, jednak aby sa spalil ten sajrajt ked sa do nej strieka cistic a aby sa hybala. inak skoda ze som ten zvuk nenahral v uzavretej hale to bolo zaujimave ked si tomu pridal a pootvorilo klapku az take male rany ako keby kapsla strelila to vydavalo. inak jasne ze bez filtra keby auto jazdilo tak sa posere motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 preto som tam napisal vraj neviem to na 100% uz si nepamätam kde to hovorili vraj je najlepsie pre motor normalny filter a nie hovadiny. p.s.: minule sme sa bavili s profakom na vyske ze zrovna chlapci co si nasadia odpadovu rulu na feldu tak to nijako nepomoze dokonca este to auto ide horsie, len ma kvalitny rachot a to to ide nie k tomu filtru ja si vysvetlujem ze v podstate tam ide o to aby bol co najmensi odpor pri nasavani vzduchu, teda normalny filter je hustejsi, napr. KN asi bude redši aby bol mensi odpor a tym padom nedochadza k takej filtracii, mozno sa mylim neviem. inak napisem ti co robila skoda 125L s KN filtrom. auto normalne jazdilo motor slapal ako hodinky. dal sa dole filter a napriamo sa buchol KN filter auto po nastartovani vobec sa mi nepacil zvuk (taky nepravidelny) a vsimol som si ze to cmudi ako nafta tak poviem kamosovi pridaj a cmudila ako TDI, este sa mi nepacilo ze vobec nejde za plynom tak dupne a 3500ot viac ani tukol tak som mu povedal ze dovol a naslapaval som pedal ako blazon a viac ako 4200 som to nedostal a zrazu rana s vyfuku ze coje a este to zacalo strielat ak si tomu trochu viac pridal. nakoniec bol za nejakym motorarom nadstavil mu to ale povedal mu ze v zime to bude muset dat prec alebo odstavit auto inak nenastartuje. tot moj postreh a skusenost, jednoducho by som to nerobil lebo ucinok ziadny (takmer). p.s.s.: skusal si niekedy natocit motor bez filtra (napr. pri cisteni klapky) to je zvuk super sportovy len keby to fungovalo a neuskodilo kolko tunerov by tak jazdilo. nerad spochybnuju vas nazor ale proc by se vyrabeli sportovni filtry kdyby nemely lepsi ucinek nez original??? filtry KN sou dost znamí maji lepsí prostupnost vzduchu a ta bavlna z, ktere je filtr byroben je lehce napustena specielnim olejem, ktery prave zabespecuje dobre cisteni vzduchu a ne ze cisti hure nez origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Tomáš Ptáček: nie som odbornik na filtre, len som napisal moj nazor a to co som cital alebo pocul. ja viem ze sa robia a poznam sportove filtre a aj KN. sportovy filter vidim vyznam v motore pren urcenom cize v zavodnom. ale v obycajnom beznom a este v atmosferickom (2 ventil na valec), no tam to asi moc neprinesie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.