rokane Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 zdravím a prosím o radu.V poslední době se mi ráno stává,že jakmile se rozjedu tak po cca 100 m se mi ozve pravidelné klepání odněkud ze předu.Klepe to cca 4 sek a potom už je vše v pořádku.Nikdy před tím mi to nedělalo.Co by to mohlo dělat?děkuji všem za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 tak mě napadlo,jestli to nemůže být nečistotou v brzdách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 parkuješ venku? Může být rez na kotoučích a chvilku trvá než se ojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tak problém vyřešen,stačilo nechat pročistit všechny 4 kotouče a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.