Magnusxxx Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdravím pánové, mám jeden malý problém. Když zapnu vyhřívání zadního skla tak mi to nevyhřívá 4 ty proužky je to uprostřed zadního okna tak je to takové otravné. Nevíte co to způsobuje??? Očistil jsem ty konektory co jsou u zadního okna, ale nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdravím pánové,mám jeden malý problém. Když zapnu vyhřívání zadního skla tak mi to nevyhřívá 4 ty proužky je to uprostřed zadního okna tak je to takové otravné. Nevíte co to způsobuje??? Očistil jsem ty konektory co jsou u zadního okna, ale nepomohlo to. nejspíš bude někde ten proužek přerušený,myslím se dá na to sehnat taková tužka na opravu,ptej se někde v autoskle nebo v prodejně s elektro součástkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mrkni sem - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...975&hl=roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mrkni sem - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...975&hl=roky Nechci zakladat nove tema, tak se zeptam zde. Vyhrivani mam preruseno bohuzel v mistech,kde bych se dostal jedine po demontatazi skla (pod plechem). Premyslim, ze bych spojil dva dratky k sobe vertikalnim spojem, z venku to nebude videt. Co myslite, ma to smysl ? Nerad bych odpalil ten, se kterym to spojim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Nechci zakladat nove tema, tak se zeptam zde. Vyhrivani mam preruseno bohuzel v mistech,kde bych se dostal jedine po demontatazi skla (pod plechem). Premyslim, ze bych spojil dva dratky k sobe vertikalnim spojem, z venku to nebude videt. Co myslite, ma to smysl ? Nerad bych odpalil ten, se kterym to spojim.... podle me je to takove piplani k nicemu, bud poradne, rozebrat to a nebo zkusit tu "spojovaci" pastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 podle me je to takove piplani k nicemu, bud poradne, rozebrat to a nebo zkusit tu "spojovaci" pastu Prave ze to chci spojit tim vodivym lakem (pastou...), ale nerad bych tim odpalil dalsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Magnusxxx Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Prave ze to chci spojit tim vodivym lakem (pastou...), ale nerad bych tim odpalil dalsi... Mám bohužel ten samý problém s tím že to mám přerušené na velmi špatně dostupném místě tak s tím zajedu k nakým odborníkům a sem zvědavý co s tím zrobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 osobně bych ten, co netopí spojil se sousedními - na konci u kterého netopí, tím se rozloží zátěž na dva sousední a ne jen na jeden, který by se mol odpálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.