Přejít na obsah

Parkovaci asistent O1

Shaarky

Doporučené příspěvky

Ahojte,

chystam se na zapojeni park. asistena (origo) a mel bych par dotazu (odpoved jsem ve celem foru nenasel) ;-(

1\ krome zakladni zapojeni +/ GND bych rad pripojil i K-line pro pripadnou diagnostiku problemu. Je toto mozne u Octavie 1997 ? Napr. DP uvadi toto zapojeni az od 2001. Jde mi o to, zda-li s tim RJ musi pocitat nebo zda-li to staci nekam spravne napojit - popr. kam se to napojuje. Uvital bych nejaky obrazek, tech dratu je tam v palubovce az az :-)

2\ repracek od park. asistenta se ma davat do B-sloupku. Neni to zbytecne? Predpokladam ze i z kufru to pujde slyset.

3\ budu davat senzory do listy - musim sundavat naraznik ? Zda se mi,ze to jde i bez toho.

4\ jak napojujete draty - napajenim na ostatni vodice nebo existuje elegantnejsi zpusob ?

Tak...to by mohlo byt vse. Predem diky. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

chystam se na zapojeni park. asistena (origo) a mel bych par dotazu (odpoved jsem ve celem foru nenasel) ;-(

1\ krome zakladni zapojeni +/ GND bych rad pripojil i K-line pro pripadnou diagnostiku problemu. Je toto mozne u Octavie 1997 ? Napr. DP uvadi toto zapojeni az od 2001. Jde mi o to, zda-li s tim RJ musi pocitat nebo zda-li to staci nekam spravne napojit - popr. kam se to napojuje. Uvital bych nejaky obrazek, tech dratu je tam v palubovce az az :-)

2\ repracek od park. asistenta se ma davat do B-sloupku. Neni to zbytecne? Predpokladam ze i z kufru to pujde slyset.

3\ budu davat senzory do listy - musim sundavat naraznik ? Zda se mi,ze to jde i bez toho.

4\ jak napojujete draty - napajenim na ostatni vodice nebo existuje elegantnejsi zpusob ?

Tak...to by mohlo byt vse. Predem diky. -_-

Tak si odpovim sam :

1\ stale netusim a asi to jiz nebudu resit

2\ z kufru je to slyset v pohode, zrejme to tak necham a zkratim kabelaz

3\ bez sundani narazniku to nejde

4\ napajel jsem to a poradne zaizoloval...snad jsem neudelal spatne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...