Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

chystam se na zapojeni park. asistena (origo) a mel bych par dotazu (odpoved jsem ve celem foru nenasel) ;-(

1\ krome zakladni zapojeni +/ GND bych rad pripojil i K-line pro pripadnou diagnostiku problemu. Je toto mozne u Octavie 1997 ? Napr. DP uvadi toto zapojeni az od 2001. Jde mi o to, zda-li s tim RJ musi pocitat nebo zda-li to staci nekam spravne napojit - popr. kam se to napojuje. Uvital bych nejaky obrazek, tech dratu je tam v palubovce az az :-)

2\ repracek od park. asistenta se ma davat do B-sloupku. Neni to zbytecne? Predpokladam ze i z kufru to pujde slyset.

3\ budu davat senzory do listy - musim sundavat naraznik ? Zda se mi,ze to jde i bez toho.

4\ jak napojujete draty - napajenim na ostatni vodice nebo existuje elegantnejsi zpusob ?

Tak...to by mohlo byt vse. Predem diky. -_-

• Autor
Ahojte,

chystam se na zapojeni park. asistena (origo) a mel bych par dotazu (odpoved jsem ve celem foru nenasel) ;-(

1\ krome zakladni zapojeni +/ GND bych rad pripojil i K-line pro pripadnou diagnostiku problemu. Je toto mozne u Octavie 1997 ? Napr. DP uvadi toto zapojeni az od 2001. Jde mi o to, zda-li s tim RJ musi pocitat nebo zda-li to staci nekam spravne napojit - popr. kam se to napojuje. Uvital bych nejaky obrazek, tech dratu je tam v palubovce az az :-)

2\ repracek od park. asistenta se ma davat do B-sloupku. Neni to zbytecne? Predpokladam ze i z kufru to pujde slyset.

3\ budu davat senzory do listy - musim sundavat naraznik ? Zda se mi,ze to jde i bez toho.

4\ jak napojujete draty - napajenim na ostatni vodice nebo existuje elegantnejsi zpusob ?

Tak...to by mohlo byt vse. Predem diky. -_-

Tak si odpovim sam :

1\ stale netusim a asi to jiz nebudu resit

2\ z kufru je to slyset v pohode, zrejme to tak necham a zkratim kabelaz

3\ bez sundani narazniku to nejde

4\ napajel jsem to a poradne zaizoloval...snad jsem neudelal spatne.

Správně ... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.