MUSA Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) :palec2:sori, nepovedlo se mě vložit soubor. zkusím znovu. ABC...pdf Editováno: 23. Březen 2008, autor: MUSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 To mi připomíná jak ten politruk dělá politicjké školení mužstva a říká, že v současnosti je komunistické zřízení na 1/3 světa, ale postopuje to tak rychle, že za chvíli bude už na jedné čtvrtině, pak pětině, šestině, sedmině a cílem je aby bylo na 1/10 světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 jj, tohle už jsme viděl, celkem silný kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 jo pánové...jsem ročník 1971 a ještě já si pamatuju,jak jsme se ve škole učili že v roce 2000 bude všechno tak jak to píšou v tom ABC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Jo a když jsme u těch článků....pokochejte se mojí přílohou...sice delší, leč doporučuji přečíst..... ATT00015.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.