Publikováno Březen 24, 200817 r Zdravim vsetkych. Potreboval by som poradit. Mam Fabiu 1.4 50KW LPG TARTARINI. Pri studenom starte nemam ziadny problem, nastartujem a vsetko bezi v pohode. Pri zohriatom motore tiez vsetko bezi na plyn v poriadku ale ked motor vypnem a nastartujem po cca 15-20tich minutach a zopnem pri 2000 otackach na plyn tak mi to neide. Az ked motor uplne vychladne tak mi to zopne v pohode. Ked tam dam namiesto krokoveho motorčeka obycajny ventil tak mi to ide v pohode. Vedel by mi niekto poradit co by s tym mohlo byt? Mal som meneny motorcek. Po vymene motorceka mi to islo v pohode a az po nejakej dobe mi to zacalo robit. Upraveno Březen 24, 200817 r od milanfe
Březen 25, 200817 r Sice Tartarini nedělám,ale tipoval bych to na lambda sondu nebo řízení kolem ní, krokový motorek je ovládán sondou/regulujr množství paliva na základě hlášení sondy, doufám,že je to ta starší s s sondou napěťovou, novější fábky mají sondy proudové, tam by to nechodilo,pokud nemají zas nějaké emulace...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.