ufonek71 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 chci změnit barvu štítu přístrojů (okolo budíků). Nemáte někdo šablonu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 nevim teda co přesně myslíš, ale pokud to samé co já, tak to se dá co já vim koupit v jiné barvě a vyměnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonek71 Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 nevim teda co přesně myslíš, ale pokud to samé co já, tak to se dá co já vim koupit v jiné barvě a vyměnit.. Myslel jsem změnit barvu okolí- kolem budíků. Našel jsem pouze stříbrnou barvu. Proto sháním šablonu- udělám si barvu jakou chci. To stříbrné okolí je na autodoplňky Martínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ahoj, tak sablóna by aj mna zaujímala. Na Felde som to proste nastriekal na cerveno, ale na Fabke sa mi to nechce. Ak by niekto mal myslite aj na mna. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.