Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahoj, děkuji Ti za inspiraci, taky jsem už dlouhou dobu řešil, jak pravé zrcátko opravit, v levém byly diody jak nové a v pravém bylo krycí sklíčko diod úplně zelené. Opatrně jsem krycí sklíčko odřízl nožem a "vysypal" zbytky původních diod. Na původní tišťák jsem nalepil pásek Strip 1210 OPSB/WS, který dělený po 2,5 cm. Aby se proužek vešel do sklíčka (2cm), musel jsem ho po krátkých stranách zastřihnout až k diodám. Dráty se potom musí naletovat přímo k diodám (jsou zapojeny sériově). Jen jsem do sklíčka dal pouze jednu řadu diod (bohatě stačí, svítí trošku víc než původní) a hlavně dvě řady by se tam nevešly. Sklíčko jsem zpět zalepil tavnou pistolí. Spálená pojistka 1/16A, která je na kabelu k zrcátku nebyla nikde poblíž k sehnání, tak jsem tam dal obyčejnou skleněnou 0,08A.

Editováno: , autor: David_N
  • o 4 týdny později...
Vloženo

ahoj tiez mam tento problem neda sa to kupit ta ledka niekde na cine hotova?? 80eur nedam a kamarat s tou fotodokumentaciou to vyriesil len sa mi to zda 

take dost ,,surove,, riesenie nejake estetickejsie a blizie k originalu niekto nema

dakujem 

• o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, poradíte prosím, jak se vůbec k blinkru dostat? Odloupnul jsem sklo, tam je jeden malej šroubek, co povolil vnější část, dál už to nešlo. Musí se to celé vykuchat?

Díky

michal

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...