Vany Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Jsem proplouval na internetu a neco jsem tam nasel. Ten Seat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) Jsem proplouval na internetu a neco jsem tam nasel.Ten Seat byly by nějaké podrobnosti o tomto zlepšení dýchání?? dovod pre edit : necitujte aj s obrazkami, please ! Editováno: 28. Březen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ja to nasel na WWW.GARAGET.ORG Jsou tam docela zajimave auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 je to sání z Ibizy Cupry 160PD (motor BPX), dává se na FRS kde prý po čipu "zlepšuje" přísun vzduchu do motoru - dost o tom je na Briskoda.net, kde jsem to viděl už asi 3 roky zpátky.... Kluci tam tvrdí, že motor jde líp do otáček, není tak kopavej při náběhu turba atd...jsou ale i názory, že to efekt nemá... Cupra Intake - what does it do Obecnější diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 je to sání z Ibizy Cupry 160PD (motor BPX), dává se na FRS kde prý po čipu "zlepšuje" přísun vzduchu do motoru - dost o tom je na Briskoda.net, kde jsem to viděl už asi 3 roky zpátky.... Kluci tam tvrdí, že motor jde líp do otáček, není tak kopavej při náběhu turba atd...jsou ale i názory, že to efekt nemá...Cupra Intake - what does it do Obecnější diskuze A co ty na to jako Odbornik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 tys to už Vany instaloval? já do toho asi pujdu. Nevíte někdo cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Nene neinstaloval,pockam az to tam das ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 už to mám objednané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Kecas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 ne proč? jsem zašel do seata a objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 ne proč? jsem zašel do seata a objednal. Tak az to tam budes davat,tak nafot,napis,doporuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ne proč? jsem zašel do seata a objednal. A kolik si páni od SEATU řeknou za takový kousek plastíku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 2 tis kurv. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 2 tis kurv. . Tak za ty prachy si to můžou nabouchat..... Je to fakt dost peněz..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Vany: Já nad tím přemýšlel vloni, ale kluci z Anglie to vesměs mají na autech s čipem, takže to se mě netýká... Ale cuky jsem měl i tak, nějaká logika v tom možná je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Vany: Já nad tím přemýšlel vloni, ale kluci z Anglie to vesměs mají na autech s čipem, takže to se mě netýká... Ale cuky jsem měl i tak, nějaká logika v tom možná je Ja taky nemam chip,tak ze zatim nekupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.