Březen 27, 200817 r Jsem proplouval na internetu a neco jsem tam nasel.Ten Seat byly by nějaké podrobnosti o tomto zlepšení dýchání?? dovod pre edit : necitujte aj s obrazkami, please ! Upraveno Březen 28, 200817 r od colins
Březen 28, 200817 r je to sání z Ibizy Cupry 160PD (motor BPX), dává se na FRS kde prý po čipu "zlepšuje" přísun vzduchu do motoru - dost o tom je na Briskoda.net, kde jsem to viděl už asi 3 roky zpátky.... Kluci tam tvrdí, že motor jde líp do otáček, není tak kopavej při náběhu turba atd...jsou ale i názory, že to efekt nemá... Cupra Intake - what does it do Obecnější diskuze
Březen 28, 200817 r Autor je to sání z Ibizy Cupry 160PD (motor BPX), dává se na FRS kde prý po čipu "zlepšuje" přísun vzduchu do motoru - dost o tom je na Briskoda.net, kde jsem to viděl už asi 3 roky zpátky.... Kluci tam tvrdí, že motor jde líp do otáček, není tak kopavej při náběhu turba atd...jsou ale i názory, že to efekt nemá...Cupra Intake - what does it do Obecnější diskuze A co ty na to jako Odbornik
Březen 30, 200817 r Autor ne proč? jsem zašel do seata a objednal. Tak az to tam budes davat,tak nafot,napis,doporuc
Duben 1, 200817 r ne proč? jsem zašel do seata a objednal. A kolik si páni od SEATU řeknou za takový kousek plastíku??
Duben 2, 200817 r 2 tis kurv. . Tak za ty prachy si to můžou nabouchat..... Je to fakt dost peněz.....
Duben 2, 200817 r Vany: Já nad tím přemýšlel vloni, ale kluci z Anglie to vesměs mají na autech s čipem, takže to se mě netýká... Ale cuky jsem měl i tak, nějaká logika v tom možná je
Duben 2, 200817 r Autor Vany: Já nad tím přemýšlel vloni, ale kluci z Anglie to vesměs mají na autech s čipem, takže to se mě netýká... Ale cuky jsem měl i tak, nějaká logika v tom možná je Ja taky nemam chip,tak ze zatim nekupuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.