HF sady parrot - Autohifi, Navigace - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

HF sady parrot

Doporučené příspěvky

Zdravim, zapojoval jsem Hf sadu Parrot 3100 do O2 z parotu vedli dva dratky napojil jsem je na orig rádio tel in +-, no a to vám je tak nekvalitní hovor, tak nevim jestli jsem něco udělal blbě , ale dřív jsem takhle měl zapojenou sadu cark Nokia a to bylo uplne o necem jinym .... mate zkusenosti??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Power156 napsal:
Zdravim, zapojoval jsem Hf sadu Parrot 3100 do O2 z parotu vedli dva dratky napojil jsem je na orig rádio tel in +-, no a to vám je tak nekvalitní hovor, tak nevim jestli jsem něco udělal blbě , ale dřív jsem takhle měl zapojenou sadu cark Nokia a to bylo uplne o necem jinym .... mate zkusenosti??

Task s tím zkušenost mám, přes ty 2 drátky je to opravdu nekvalitní, jakoby zkreslený zvuk. Musíš změnit zapojení, odpojit ty 2 drátky a napojit to přímo přes ISO konektory Parrotu. Musíš k tomu do O II použít speciální kabeláž SOT-154, viz.: http://www.stualarm.cz/produkt/sot-154-kab...-most-konektor/

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  Filas1 napsal:
Task s tím zkušenost mám, přes ty 2 drátky je to opravdu nekvalitní, jakoby zkreslený zvuk. Musíš změnit zapojení, odpojit ty 2 drátky a napojit to přímo přes ISO konektory Parrotu. Musíš k tomu do O II použít speciální kabeláž SOT-154, viz.: http://www.stualarm.cz/produkt/sot-154-kab...-most-konektor/

Uživatel filas ma pravdu. Kup si redukci a budeš mít kvalitnější zvuk. Také jsem tak dopadl.A teď mám pokoj.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj,

nechal jsem si namontovat nove HF Parrot 3200 LS Colour do OII. V návodu je napsáno o hlasovém ovládání, jako zvednout telefon či odmítnout telefon. Bohužel se mi z toho nepodařilo. ( hlasový příkaz "zavěsit" tam vůbec není a příkaz "telefon" by měl zvednout příchozí hovor ). Mám to s telefonem HTC P3300. Ale prostě se mi to nedaří.

Máte s tím někdo zkušenosti?

Má někdo toto HF s tel. s WM6? - jaké jsou další možnosti tohoto spojení?

Jinak montáž se servisu povedla bez zásahu do palubky a nevypadá to špatně, hodil jsem to pod vystražné tlačitko, když budete chtít hodím sem foto.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj mám OII a v ní namontovanou hands free sadu Parrot CK 3100.

Tato sada si ale moc nerozuměla se Simbianovým telefonem poslední generace S60 3.2rh Nokia 6220 Classic.

Sice se s tímto telefonem dokázala spojit, přenést hovor vytočený v telefonu a přijmout hovor,

ale nebyla schopná si stáhnout kontakty a proto se na displeji zobrazovalo vždy jen číslo volaného.

Dále příchozí hovor je ohlašován zvoněním pouze v telefonu a nápisem Phone na displeji rádia a jeho ztišením.

U mého předchozího telefonu Nokia 6233 fungovalo vše jak má, ale tento telefon ještě nemá Simbian

Prozatím se mi podařilo vyřešit jen ten přesun kontaktů a to tak že jsem instaloval do telefonu jednu Nokia aplikaci

pro stahovaní kontaktů na http://europe.nokia.com/A4143881 a aktualizoval verzi v Parrotu na verzi 4.18b

Tak teď již vidím kdo mi volá a mohu volat lidi přímo z adresáře v Parrotu, ale pořad ještě potřebuji dořešit to vyzvánění.

Pomůže někdo? Díky indet.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

zdravim dostal som ponuku na kupu parrot 3200 s buchnuteho vozu preto som sa chcel spytat ci mi staci len kabelaz a veci stoho auta alebo musim zhanat aj nejake instalacne cd? pripadne dat prerobit komplet cele radio?? vopred vdaka za odpovede velmi mi pomozete :help::help::help:

Editováno: , autor: mischicka
Vidíme ještě dobře, příště se raději zaměř na správnou sekci!!
Odkaz ke komentáři

Speeder napsal:
ak je to inteligentne demontované(tzn. nie vytrhnuté) tak to namontuješ bezproblémov, snáď je lepšie ak si zoženieš redukciu na pripojenie na fabrické rádio.

ono je to este namontovane v 2kovej octavke neni stym robene nic ja by som si to vymontoval ale ide o to ci nepotrebujem ziadne instalacne cd alebo co kedze je v tej octavke origo skodovacke radio a ja mam tes origo radio nemusel by som teoreticky kupovat koncovky nie ? :feve: ono ide vlastne o to ze moje radio bude mat asi ine cislo ze ci nebdue treba ten parrot preprogramovat na moje radio? ide mi hlavne o to

Editováno: , autor: ado223
Odkaz ke komentáři

nič podobné ako nejaké inštalačné CD ani neexistuje takže ho ani nepotrebuješ :t , no ak je to rovnako v OII tak to len prehodíš a fachčí to...Parrot sa nijak nekóduje ani nič, to čo spomínaš je origo HF sada ale to je niečo iné

Editováno: , autor: Speeder
Odkaz ke komentáři

Speeder napsal:
nič podobné ako nejaké inštalačné CD ani neexistuje takže ho ani nepotrebuješ :t , no ak je to rovnako v OII tak to len prehodíš a fachčí to...Parrot sa nijak nekóduje ani nič, to čo spomínaš je origo HF sada ale to je niečo iné

ok čize by som to mal len napojit a malo by to fachcit ? takze asi to zoberem kedze je to za rozumnu cenu potom napisem ci to fachci a ak nie ake su stym tazkosti zatial vdaka :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahojte,

mám ocávii II koupil jsem si Parrota k tomu redukci nebo přechod a jsou tam dva volné nezapojené drátky červený a oranžový. Kam s níma? poradte kdo už to dělal. Já to zapojoval předtí do Passata B6 a tam to bylo jednoduché jeden jsem zapojil na páčku stěrače a druhý na zapalovač. U octávky je u spínačky i páčky stěračů tištěný spoj. Mám strach do toho dlubat. Beru všechny rady.

Odkaz ke komentáři

bormen napsal:
Ahojte,

mám ocávii II koupil jsem si Parrota k tomu redukci nebo přechod a jsou tam dva volné nezapojené drátky červený a oranžový. Kam s níma? poradte kdo už to dělal. Já to zapojoval předtí do Passata B6 a tam to bylo jednoduché jeden jsem zapojil na páčku stěrače a druhý na zapalovač. U octávky je u spínačky i páčky stěračů tištěný spoj. Mám strach do toho dlubat. Beru všechny rady.

Tak s tim jsem si taky uzil. Ten cerveny nebo oranzovy (v mem pripade oranzovy - Nexus) kabel napojis na spinane plus 12V a to si pripojis z pojistkove skrinky (ta na levem boku palubni desky uvnitr vozidla). Spinane plus 12V je vedeny pod oznacenim 15A a najdes ho v druhe rade zvrchu poj. skrinky (mas tam urcite prazdne mista bez pojistek - jsou to ty male pozice 7 az 11) a nebo ctvrta rada zhora prvni tri pojistky zleva (to uz je na velke pojistky pozice 29 az 31). Vzhledem k tomu, ze jsou to prazdna mista, tak tam nejsou z druhe strany svorky, takze to prichytis rovnou na kabel a nebo si sezenes svorku a prdnes to tam pres pojistku (holt budou dve pojistky v rade za sebou) jako jsem to udelal ja....

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Mam MK6100 (modry OLED displej, prehrava i hudbu z telefonu) a telefon Nokia 6300. Vsechno funguje skvele, ale obcas se nejak nechtene spusti prehravani mp3 pisnicky z telefonu a nejde to zastavit, prepnout na dalsi pisnicku ani nic jineho. Vyresit to lze tak, ze v telefonu v menu najdu prehravac multimedii a vypnu prehravani. Dost me to vytaci, protoze to zacne hrat a nejde to zrusit. Taky pak nejde poslouchat normalni radio. Mate nekdo podobne problemy?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...