vittorio Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 UDELEJTE SI VSICHNI CAS LAMY JASNY? lol Mate dost casu napsat to do denicku i ti co delaji za bary apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Předsedo, udělám Ti radost, mám naplánovanou dovolenou a zamluvenou chatku, dokonce dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 předsedo, nevím jestli ti udělám rádost, ale mám zamluvenou chatičku přesně mezi mischiskovo chatičkama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nejedu, zase by mě nějakej blb odpojil baterku a na to nejsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 předsedo, nevím jestli ti udělám rádost, ale mám zamluvenou chatičku přesně mezi mischiskovo chatičkama! No nevím jestlis udělal radost předsedovi, ale mě určitě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nejedu, zase by mě nějakej blb odpojil baterku a na to nejsem zvědavej. Tak to se těším až se uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Taky mne cekejte pokud bude pekne pocasi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nevím Pane Předsedo proč ostatním říkáš mým jménem(Lama)...to pro příště.. ale já si volno udělám...snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 jestli zas nezustanu čekat na odtahovku na D1 tak joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nevím Pane Předsedo proč ostatním říkáš mým jménem(Lama)...to pro příště.. ale já si volno udělám...snad... Si vážně koleduješ o tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 mlčím jak hrobeček.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 letos bych chtěl dorazit, pokud do toho nic nevleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 taky se chystám Bobik: nestávkuj, nedělej Zagorku a pojeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 On přijede, na kole a baterky z blikačky si vyndá už na bráně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nejedu, zase by mě nějakej blb odpojil baterku a na to nejsem zvědavej. Taky nejedu, nebylo by komu odpojit baterku... .........tím ale neříkám, že jsem to byl já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Predsedo,predsedo,ja zatim rikam ano.. Bobika,tak si tu baterku odpoj sam..Maximalne ti ji nekdo zapoji a to neni zas tak strasny,ne? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Já už mam zamluvenou chatu od unora Pokud vše dopadne jak má tak dorazim s fabčou i rapídkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nejedu, zase by mě nějakej blb odpojil baterku a na to nejsem zvědavej. Taky přijedu. Neboj Bobíku já si Tě ohlídám,aby na tebe nebyl nikdo zlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 kucíííí ... já se na vás tak těšíííím.... tak co s mladou o škodahome víkendu teď řešíííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 kucíííí ... já se na vás tak těšíííím....tak co s mladou o škodahome víkendu teď řešíííím A bereš Matouše 13 s sebou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 také dorazíme.oba tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 také dorazíme.oba tři Jedeš?? Jedu taky!!!!!!!!!!!! A kurva že se na tebe těším kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jedeš?? Jedu taky!!!!!!!!!!!! A kurva že se na tebe těším kámo hošani??? brrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak to vypadá že přijedu taky, ale asi jenom na sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Taky urco dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky