Přejít na obsah

6.sraz SKODAHOME.cz


vittorio

Doporučené příspěvky

Chlapi, mám prosbu, na předchozí straně jak je poslední fotka té Miklové octy ze předu je v pozadí vidět červená fábča sedan. Nemá někdo její lepší fotku? Nejlíp boční? Našel jsem tu ještě jednu ze předu, ale jde mi o ten boční pohled, pač má kolesa, o kterejch dlouho uvažuju :) A chtěl bych vidět, jak by to na sedanu vypadalo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to byla dobra komedie no :D

2 zabiak: To za vama sel superfatty... a mas u me vroubek ze ses ani nestavil :D

No právě já jsem doháněl ten deficit, že jsem se nešel z vlastní aktivity bavit s někým jen tak pro nic za nic a tak abych to zachránil, nabídl jsem střechu nad hlavou Zabijakovi a spol.. :palec2:

Jinak to bylo fakt dobrý a příští rok to bude určitě lepčejší..

Bohužel k mému autu třeba nikdo nešel, zeptat se co to mám uvnitř, protože LEDky holt ve dne nesvítěj.. prostě soutěžit by se mělo 24hodin.. lol

to BadyS: jsi třída, to je ku*wa nadšení jet pět hodin tam a pět zpátky kvůli pokecu. :palec2:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě naštval jen pan Vitto, protože jsem si s ním chtěl zanadávat na kolegyni ze školy a nevyšlo to, hledal sem ho, ale furt někde pobíhal, takže to má u mě schovaný :aggressive: ale jinak se mi to fakl líbilo a doufám, že za rok budu moc bejt i více dní, letos to bylo fakt jen na skok. kol3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jako každý rok, ta nej akce a pokec s karamádi :D, měl jsem další program, takže jsem se ve 4 odpo zdekoval, nicméně i tak to stálo za to, jídlo jsme strategicky (mazácky) dali už v půl dvanáctý, kdy pan "vrchní" ještě obíhal stoly s úsměvem, ale kdo přišel pak, tomu už se dostalo klasickýho přístupu v řádech hodin, že jo Máco? lol;)

Jen mě udivilo, že nejpěknější kára (f kobajnu f metle f modrý lol) stála venku lol;)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M: ještě že tě nepustili dovnitř, ještě bys dělal ostudu :p sem koukal, že ste tam mácu nechali samotnýho, holomci! :D sme čekali na jídlo asi 2 hoďky :feve:

Ty si taky pták, ptám se Bobika, kde si, že tebe ještě neznám, on že prej někde lítáš a pak sme teda seděli vedle sebe v "hospě", tak si měl přijít říct čau aspoň, když si věděl, kde sme koho nechali :D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...