Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hošani??? kol5 brrrr

Ty to asi nevíš, ale já jak ty píšeš "hošan"(pro jiné buzna a podobně) jsem, ale k Petrovi mne pojí více než obrovské přátelství a nyní, co doslova vybojoval život nad jednou sviní (nemoc) tak o to více. Asi tak chlape. Jelikož vím, že jsi zvláště Petrův boj nemohl vědět, tak to jen uvádím, aby bylo více než jasno ;)

Vloženo

Smoulova Invaze prijede taky!!!! Tolik Smouliku jste na jednom miste jeste nevideli!!!

U nas to bude asi sobota-nedele.

Doufam ze party bude v sobotu a ne v patek!!????!!!!

Rychle jeste obednavam chaticku.

Vloženo
Smoulova Invaze prijede taky!!!! Tolik Smouliku jste na jednom miste jeste nevideli!!!

U nas to bude asi sobota-nedele.

Doufam ze party bude v sobotu a ne v patek!!????!!!!

Rychle jeste obednavam chaticku.

tak paráda,neboj tam se paří v pátek i sobotu kol11

Vloženo

to doufam...jedu v patek po praci z svycarska do cech 550km, a pak jeste rano dal k vam na srazik...takze v sobotu party, v nedeli domu a v nedeli vecer zase zpet

do svycarska...to bude kilometru...uz se tesim...

Vloženo
Ty to asi nevíš, ale já jak ty píšeš "hošan"(pro jiné buzna a podobně) jsem, ale k Petrovi mne pojí více než obrovské přátelství a nyní, co doslova vybojoval život nad jednou sviní (nemoc) tak o to více. Asi tak chlape. Jelikož vím, že jsi zvláště Petrův boj nemohl vědět, tak to jen uvádím, aby bylo více než jasno ;)

super, tak to mu gratuluju... dá-li se to tak říct... :palec2:

teď nic ve zlém, ale "teplouše" já fakt nemusím! ;)

Vloženo (editace)
tak paráda,neboj tam se paří v pátek i sobotu kol11

Jooooo můžu potvrdit že se na srázku se paří jak o život,hlavně když přijede Harmm a jeho sací komando :Slívka -_- Pár jedinců to do Neděle skoro nerozhodilo :wacko:

Editováno: , autor: frenky
Vloženo
Jooooo můžu potvrdit že se na srázku se paří jak o život,hlavně když přijede Harmm a jeho sací komando :Slívka -_- Pár jedinců to do Neděle skoro nerozhodilo :wacko:

pár jedinců,vim o jednom takovém,nebudu jmenovat :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:-_-

Vloženo

ktera aktivni koza mi to presunula?

sem jako nejdrif chtel v hospode zjistit kdo jede z OC do haje..to zase byl nekdo aktivnejsi nez radiobudik..ach jo.

tak ja mam v sobotu rano skolu, cili to budu muset zkusit prelozit, ale jinak nebudu chybet :D

Vloženo
Harmmík a jeho komando lol

Fílo, těšíš se lol

Nezapomenu na mácovo vyprávění rána v umývárce :D

já to nerozchodil jen v sobotu ráno :)

ale 1 telefonát s krtkama a 2 telefonáty z pražskou kanalizací a bylo to OK :p

Vloženo
já to nerozchodil jen v sobotu ráno :)

ale 1 telefonát s krtkama a 2 telefonáty z pražskou kanalizací a bylo to OK :p

v sobotu ti už nic nebylo, jsem nic neviděl :) a to jsem přijel docela brzo

Vloženo
moc... :)

teda jestli to dopadne jako obvykle tak asi tak 10-20 přes noc protože každej silný slova a pak prd :(

já z boje neutíkám,pokaždé jsem celej víííííííkend :p;)

jinak beru sebou ibalgin :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo

To si ale sám sobě odporuješ. Buď opravdu nic ve zlém a nebo jsem prostě teplouš a a ty mne nesnášíš? Jedno nebo druhé, ale nejsme v parlamentu ČR, aby si se neuměl vyjádřit jednoznačně. Toť vše

Vloženo

aby jsi byl uveden do obrazu Pavlík je sice homosexuál, ale není to žádná vymaštěná hlava, ale chlap jako hora, která nikomu svou orientaci nevnucuje ba naopak dokáže hodně naslouchat a pomoct

a ted zpět pokud bude hezky a nebudu v práci určo se dorazím podívat ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...