Bazz Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 No taky se chystám uvidíme jak vše dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 hošani??? brrrr Ty to asi nevíš, ale já jak ty píšeš "hošan"(pro jiné buzna a podobně) jsem, ale k Petrovi mne pojí více než obrovské přátelství a nyní, co doslova vybojoval život nad jednou sviní (nemoc) tak o to více. Asi tak chlape. Jelikož vím, že jsi zvláště Petrův boj nemohl vědět, tak to jen uvádím, aby bylo více než jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Smoulova Invaze prijede taky!!!! Tolik Smouliku jste na jednom miste jeste nevideli!!! U nas to bude asi sobota-nedele. Doufam ze party bude v sobotu a ne v patek!!????!!!! Rychle jeste obednavam chaticku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Smoulova Invaze prijede taky!!!! Tolik Smouliku jste na jednom miste jeste nevideli!!!U nas to bude asi sobota-nedele. Doufam ze party bude v sobotu a ne v patek!!????!!!! Rychle jeste obednavam chaticku. tak paráda,neboj tam se paří v pátek i sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 to doufam...jedu v patek po praci z svycarska do cech 550km, a pak jeste rano dal k vam na srazik...takze v sobotu party, v nedeli domu a v nedeli vecer zase zpet do svycarska...to bude kilometru...uz se tesim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Ty to asi nevíš, ale já jak ty píšeš "hošan"(pro jiné buzna a podobně) jsem, ale k Petrovi mne pojí více než obrovské přátelství a nyní, co doslova vybojoval život nad jednou sviní (nemoc) tak o to více. Asi tak chlape. Jelikož vím, že jsi zvláště Petrův boj nemohl vědět, tak to jen uvádím, aby bylo více než jasno super, tak to mu gratuluju... dá-li se to tak říct... teď nic ve zlém, ale "teplouše" já fakt nemusím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 (editace) tak paráda,neboj tam se paří v pátek i sobotu Jooooo můžu potvrdit že se na srázku se paří jak o život,hlavně když přijede Harmm a jeho sací komando :Slívka Pár jedinců to do Neděle skoro nerozhodilo Editováno: 29. Březen 2008, autor: frenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Na 99% dorazím v sobotu a pokud se bude pít tak do neděle vydržim i kdybych měl přespat v autí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jooooo můžu potvrdit že se na srázku se paří jak o život,hlavně když přijede Harmm a jeho sací komando :Slívka Pár jedinců to do Neděle skoro nerozhodilo pár jedinců,vim o jednom takovém,nebudu jmenovat :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Harmmík a jeho komando Fílo, těšíš se Nezapomenu na mácovo vyprávění rána v umývárce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Smoulova chaticka rezervovana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 ktera aktivni koza mi to presunula? sem jako nejdrif chtel v hospode zjistit kdo jede z OC do haje..to zase byl nekdo aktivnejsi nez radiobudik..ach jo. tak ja mam v sobotu rano skolu, cili to budu muset zkusit prelozit, ale jinak nebudu chybet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Harmmík a jeho komando Fílo, těšíš se Nezapomenu na mácovo vyprávění rána v umývárce já to nerozchodil jen v sobotu ráno ale 1 telefonát s krtkama a 2 telefonáty z pražskou kanalizací a bylo to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 já to nerozchodil jen v sobotu ráno ale 1 telefonát s krtkama a 2 telefonáty z pražskou kanalizací a bylo to OK v sobotu ti už nic nebylo, jsem nic neviděl a to jsem přijel docela brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 v sobotu ti už nic nebylo, jsem nic neviděl a to jsem přijel docela brzo Tohle bylo 2006, tuším a Harmův silnej oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 no právě 07 bylo vpohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Kluci takze kolik nas tam bude ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 moc... teda jestli to dopadne jako obvykle tak asi tak 10-20 přes noc protože každej silný slova a pak prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 pokud bude počásko na stan, tak určitě zůstanu celej víkend!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Taky doufám že dorazím!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 moc... teda jestli to dopadne jako obvykle tak asi tak 10-20 přes noc protože každej silný slova a pak prd já z boje neutíkám,pokaždé jsem celej víííííííkend jinak beru sebou ibalgin :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 super, tak to mu gratuluju... dá-li se to tak říct... teď nic ve zlém, ale "teplouše" já fakt nemusím! To si ale sám sobě odporuješ. Buď opravdu nic ve zlém a nebo jsem prostě teplouš a a ty mne nesnášíš? Jedno nebo druhé, ale nejsme v parlamentu ČR, aby si se neuměl vyjádřit jednoznačně. Toť vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Taky bych se konečně rád přijel podívat, aspoň na jeden den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 boze nehadejte se kdo ma a kdo nema rad homosexualy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 super, tak to mu gratuluju... dá-li se to tak říct... teď nic ve zlém, ale "teplouše" já fakt nemusím! aby jsi byl uveden do obrazu Pavlík je sice homosexuál, ale není to žádná vymaštěná hlava, ale chlap jako hora, která nikomu svou orientaci nevnucuje ba naopak dokáže hodně naslouchat a pomoct a ted zpět pokud bude hezky a nebudu v práci určo se dorazím podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky