Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Musim rict,ze ja osobne jsem byl dost prekvapen a mozna i zklaman,kdyz sem videl nastartovanou zlutou OI combi,co je tady na fotce..Protoze z podkapoty se ozyvalo cvakani a z vyfuku sel cerny dym... Myslis tu "RS"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Hmm, to mě ani nenapadlo, že už některé nebudou. Nemít OII RS, přemýšlel bych Bohuzel,uz je to tak.. Noooo,to je slovo chlapa.. Je to opravdu rarita.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Myslis tu "RS"? JJ presne tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 a me letka nejak moc nezajima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 a me letka nejak moc nezajima Jak bys byl rád kdyby Tě vzala pod svý křídla. sem slyšel,žes u brůdra vyplnil přihlášku. :kol-130::kol-130: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 no to urcite nechci patrit mezi zdarsky kterej netrefi na talak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dodatecne este dekuju superfattymu za darek k svatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 no to urcite nechci patrit mezi zdarsky kterej netrefi na talak My tam trefíme. Jen nechcem stát na parkovišti, když tam couvou pražáci a na zemi nejsou nakreslený čáry, aby jste nám nenabourali auta. A navíc já su Fabia Club, tak co na besídce OC. :kol-130: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Dodatecne este dekuju superfattymu za darek k svatku Tys měla svátek? Ani ses nepochlubila. Tak všechno nej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 luda - hezky vymluvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tys měla svátek? Ani ses nepochlubila. Tak všechno nej!! No v sobotu... vzdyt sme si este s Jancou od mischicky navzajem prali Ale i kdybych to rekla tak by ste si to nekteri asi nepamatovali... vorlajz rano ani nevedel kdo sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Že tys tam byl. Já tam byl 2x s Hráškem, ale tebe sem tam neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 FOTKY NA WWW.OCTAVIACLUB.CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No v sobotu... vzdyt sme si este s Jancou od mischicky navzajem prali Ale i kdybych to rekla tak by ste si to nekteri asi nepamatovali... vorlajz rano ani nevedel kdo sem Vorlajz je pták. Ale jana si to nepamatuje,že Ti přála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Vorlajz je pták. Ale jana si to nepamatuje,že Ti přála. Ne? A to vypadala ze je strizliva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tys měla svátek? Ani ses nepochlubila. Tak všechno nej!! luda - hezky vymluvy To jo, zvlášť když Janinka je taky Jana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 no to urcite nechci patrit mezi zdarsky kterej netrefi na talak Už jsem Ti několikrát psal, že to prostě nevychází, moc dobře víš, že to není tak jednoduché. Myslím, že to že jsme druhý rok po sobě na škodahome Ti taky leccos napoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ne? A to vypadala ze je strizliva Asi stáří, skleróza, Alzhamier nebo jen prostá a česká Opice-kocovina. :kol-130: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Asi stáří, skleróza, Alzhamier nebo jen prostá a česká Opice-kocovina. :kol-130: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ja to mam na salamu kluci, kdyz nechcete nejedete, kdyz chtgete jedete tak co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Když seš na cvičení, těžko dorazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Meli jste to opravdu pekny,prostredi supr,i pocasi vyslo,moc se mi libilo... Editováno: 25. Květen 2008, autor: Chudej student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No slyšel jsem, že by byl lepší jiný camp, taky bych k tomu něco měl, ale nepořádám to, tak si to nechám pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No v sobotu... vzdyt sme si este s Jancou od mischicky navzajem prali Ale i kdybych to rekla tak by ste si to nekteri asi nepamatovali... vorlajz rano ani nevedel kdo sem To prý nevěděl ani o sobě Příště mi to snad vyjde, podle fotek super akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 To prý nevěděl ani o sobě Příště mi to snad vyjde, podle fotek super akce No kdyz sem mu tedka rikala ze mi to sam rekl ze si me nepamatuje tak nevedel ani to... chudak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky