Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak stím stanem jsme na vás koukaly krásná groteska nejdřív snaha o postavení a potom zase rychlé balení Jo to byla dobra komedie no 2 zabiak: To za vama sel superfatty... a mas u me vroubek ze ses ani nestavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Cary_mary_ To víš já jsem stydlivej kluk tak příště se polepším a napravám to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Cary_mary_ To víš já jsem stydlivej kluk tak příště se polepším a napravám to Jo? Nevypadal si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Cary_mary_ Foto1,2) Tahle taky zaujala i když interiér se mi nelíbil. A na předku se mi nelíbili nádechy. Foto3) taky slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Chlapi, mám prosbu, na předchozí straně jak je poslední fotka té Miklové octy ze předu je v pozadí vidět červená fábča sedan. Nemá někdo její lepší fotku? Nejlíp boční? Našel jsem tu ještě jednu ze předu, ale jde mi o ten boční pohled, pač má kolesa, o kterejch dlouho uvažuju A chtěl bych vidět, jak by to na sedanu vypadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tangerin: sedánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Díky Dakie, ale tuhle jsem právě našel.. Kdyby někdo měl ještě nějakou jinačí, šup sem s ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tangerín: tak bohužel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 přes noc jsem sice nebyl, ale mužu to považovat pro sebe za dvoudení sraz, protože jsem cestoval přes 10 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Jo to byla dobra komedie no 2 zabiak: To za vama sel superfatty... a mas u me vroubek ze ses ani nestavil No právě já jsem doháněl ten deficit, že jsem se nešel z vlastní aktivity bavit s někým jen tak pro nic za nic a tak abych to zachránil, nabídl jsem střechu nad hlavou Zabijakovi a spol.. Jinak to bylo fakt dobrý a příští rok to bude určitě lepčejší.. Bohužel k mému autu třeba nikdo nešel, zeptat se co to mám uvnitř, protože LEDky holt ve dne nesvítěj.. prostě soutěžit by se mělo 24hodin.. to BadyS: jsi třída, to je ku*wa nadšení jet pět hodin tam a pět zpátky kvůli pokecu. Editováno: 26. Květen 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 mě naštval jen pan Vitto, protože jsem si s ním chtěl zanadávat na kolegyni ze školy a nevyšlo to, hledal sem ho, ale furt někde pobíhal, takže to má u mě schovaný ale jinak se mi to fakl líbilo a doufám, že za rok budu moc bejt i více dní, letos to bylo fakt jen na skok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 přes noc jsem sice nebyl, ale mužu to považovat pro sebe za dvoudení sraz, protože jsem cestoval přes 10 hodin My devět hodin tam a 3 zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 My devět hodin tam a 3 zpátky Neměli jste chodit do kina !!! a podle času aspoň třikrát (aj s dýmků míru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ale prd, ne každý bydlí za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ale prd, ne každý bydlí za rohem To je mě jasný ale ten šestihodinovej rozdíl ??? To je pak lepší na některý nečekat !!! Jenže dom je to pokaždý rychlejší než tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No když cesta na sraz byl 280 km a zpět 130 km :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No když cesta na sraz byl 280 km a zpět 130 km :-))) cssss 784km prdel mě bolí jetě dnes, zlatá okta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 No když cesta na sraz byl 280 km a zpět 130 km :-))) A to jsi ostatní zbíral po kraji aby nezabloudili ??? - nebo ještě nějaké povinnosti ??? BadyS : - seš lepší !!! 3.5. Turnov jenom nějakejch 650 Km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak jako každý rok, ta nej akce a pokec s karamádi , měl jsem další program, takže jsem se ve 4 odpo zdekoval, nicméně i tak to stálo za to, jídlo jsme strategicky (mazácky) dali už v půl dvanáctý, kdy pan "vrchní" ještě obíhal stoly s úsměvem, ale kdo přišel pak, tomu už se dostalo klasickýho přístupu v řádech hodin, že jo Máco? Jen mě udivilo, že nejpěknější kára (f kobajnu f metle f modrý ) stála venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Jen mě udivilo, že nejpěknější kára (f kobajnu f metle f modrý ) stála venku Si se nam pri tom odpolednim programu nekde uhodil ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 P2M: ještě že tě nepustili dovnitř, ještě bys dělal ostudu sem koukal, že ste tam mácu nechali samotnýho, holomci! sme čekali na jídlo asi 2 hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ufff,my byli taky mazacky v pul dvanacty a vsechno slo jak na dratkach.. :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Si se nam pri tom odpolednim programu nekde uhodil ne ? Sem věděl, že to někdo neunese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 my jsme šli na jídlo za deset 12 a jedli jsme v jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 P2M: ještě že tě nepustili dovnitř, ještě bys dělal ostudu sem koukal, že ste tam mácu nechali samotnýho, holomci! sme čekali na jídlo asi 2 hoďky Ty si taky pták, ptám se Bobika, kde si, že tebe ještě neznám, on že prej někde lítáš a pak sme teda seděli vedle sebe v "hospě", tak si měl přijít říct čau aspoň, když si věděl, kde sme koho nechali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky