Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak stím stanem jsme na vás koukaly krásná groteska nejdřív snaha o postavení a potom zase rychlé balení lol:palec2:

Jo to byla dobra komedie no :D

2 zabiak: To za vama sel superfatty... a mas u me vroubek ze ses ani nestavil :D

Cary_mary_fuck To víš já jsem stydlivej kluk :) tak příště se polepším a napravám to ;)

Cary_mary_fuck To víš já jsem stydlivej kluk :) tak příště se polepším a napravám to ;)

Jo? Nevypadal si lol

Cary_mary_fuck:kol-17::smich:

Foto1,2) Tahle taky zaujala i když interiér se mi nelíbil. A na předku se mi nelíbili nádechy.

Foto3) taky slušný

post-873-1211789365_thumb.jpg

post-873-1211789479_thumb.jpg

post-873-1211789499_thumb.jpg

Chlapi, mám prosbu, na předchozí straně jak je poslední fotka té Miklové octy ze předu je v pozadí vidět červená fábča sedan. Nemá někdo její lepší fotku? Nejlíp boční? Našel jsem tu ještě jednu ze předu, ale jde mi o ten boční pohled, pač má kolesa, o kterejch dlouho uvažuju :) A chtěl bych vidět, jak by to na sedanu vypadalo ;)

Tangerin: sedánek

Díky Dakie, ale tuhle jsem právě našel..:) Kdyby někdo měl ještě nějakou jinačí, šup sem s ní :)

Tangerín: tak bohužel..

přes noc jsem sice nebyl, ale mužu to považovat pro sebe za dvoudení sraz, protože jsem cestoval přes 10 hodin lol

Jo to byla dobra komedie no :D

2 zabiak: To za vama sel superfatty... a mas u me vroubek ze ses ani nestavil :D

No právě já jsem doháněl ten deficit, že jsem se nešel z vlastní aktivity bavit s někým jen tak pro nic za nic a tak abych to zachránil, nabídl jsem střechu nad hlavou Zabijakovi a spol.. :palec2:

Jinak to bylo fakt dobrý a příští rok to bude určitě lepčejší..

Bohužel k mému autu třeba nikdo nešel, zeptat se co to mám uvnitř, protože LEDky holt ve dne nesvítěj.. prostě soutěžit by se mělo 24hodin.. lol

to BadyS: jsi třída, to je ku*wa nadšení jet pět hodin tam a pět zpátky kvůli pokecu. :palec2:

Upraveno od superfatty

mě naštval jen pan Vitto, protože jsem si s ním chtěl zanadávat na kolegyni ze školy a nevyšlo to, hledal sem ho, ale furt někde pobíhal, takže to má u mě schovaný :aggressive: ale jinak se mi to fakl líbilo a doufám, že za rok budu moc bejt i více dní, letos to bylo fakt jen na skok. kol3

přes noc jsem sice nebyl, ale mužu to považovat pro sebe za dvoudení sraz, protože jsem cestoval přes 10 hodin lol

My devět hodin tam a 3 zpátky :)

My devět hodin tam a 3 zpátky :)

Neměli jste chodit do kina !!! a podle času aspoň třikrát (aj s dýmků míru)

Ale prd, ne každý bydlí za rohem :smich:

Ale prd, ne každý bydlí za rohem :smich:

To je mě jasný ale ten šestihodinovej rozdíl ??? To je pak lepší na některý nečekat !!!

Jenže dom je to pokaždý rychlejší než tam.

No když cesta na sraz byl 280 km a zpět 130 km :-)))

cssss 784km :p prdel mě bolí jetě dnes, zlatá okta :)

A to jsi ostatní zbíral po kraji aby nezabloudili ??? - nebo ještě nějaké povinnosti ???

BadyS : - seš lepší !!! 3.5. Turnov jenom nějakejch 650 Km

Tak jako každý rok, ta nej akce a pokec s karamádi :D, měl jsem další program, takže jsem se ve 4 odpo zdekoval, nicméně i tak to stálo za to, jídlo jsme strategicky (mazácky) dali už v půl dvanáctý, kdy pan "vrchní" ještě obíhal stoly s úsměvem, ale kdo přišel pak, tomu už se dostalo klasickýho přístupu v řádech hodin, že jo Máco? lol;)

Jen mě udivilo, že nejpěknější kára (f kobajnu f metle f modrý lol) stála venku lol;)-_-

Jen mě udivilo, že nejpěknější kára (f kobajnu f metle f modrý lol) stála venku lol;)-_-

Si se nam pri tom odpolednim programu nekde uhodil ne ?

P2M: ještě že tě nepustili dovnitř, ještě bys dělal ostudu :p sem koukal, že ste tam mácu nechali samotnýho, holomci! :D sme čekali na jídlo asi 2 hoďky :feve:

Ufff,my byli taky mazacky v pul dvanacty a vsechno slo jak na dratkach.. :p :p :p

Si se nam pri tom odpolednim programu nekde uhodil ne ?

Sem věděl, že to někdo neunese :D

my jsme šli na jídlo za deset 12 a jedli jsme v jednu :feve:

P2M: ještě že tě nepustili dovnitř, ještě bys dělal ostudu :p sem koukal, že ste tam mácu nechali samotnýho, holomci! :D sme čekali na jídlo asi 2 hoďky :feve:

Ty si taky pták, ptám se Bobika, kde si, že tebe ještě neznám, on že prej někde lítáš a pak sme teda seděli vedle sebe v "hospě", tak si měl přijít říct čau aspoň, když si věděl, kde sme koho nechali :D;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.