P2M Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Přátelé, kamarádi !Po několika úspěšných ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. Jinak něco* bez stěrače vzadu (čti sedan )??? Nikdy *slovo auto jsem vynechal záměrně Když to vyjde, rád se dostavím k pranýřování za změnu značky atd...a doufám, že i bez toho stěrače, jak psal Bobeš, se nějak do Prahy dostavíš a že se bude malýmu Harmmovi/čce dařit gut ....i když narodit se do rodiny se sedanem není žádný terno lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Jinak něco* bez stěrače vzadu (čti sedan )??? Nikdy *slovo auto jsem vynechal záměrně Když to vyjde, rád se dostavím k pranýřování za změnu značky atd...a doufám, že i bez toho stěrače, jak psal Bobeš, se nějak do Prahy dostavíš a že se bude malýmu Harmmovi/čce dařit gut ....i když narodit se do rodiny se sedanem není žádný terno lol tak to je wostrý :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 taky přijedu a zda to stihnu tak bude fabča snížená a dostane doplňky z GTčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Kurňa,teď na tuhle sobotu naplánovali v práci výjezdní zasedání,musím to nějak vyřešit Vidím to na omluvenku od Vitta s OC pečetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 připojím podpis a nejen já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 asi prijedu fabkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Tak potvrzeno a poprvé se na sraz škodahome podívám. Jakej den je to nelepší? Asi v sobotu co? Nebo tam přespat a vožrat se aspoň, ze soboty na neděli nebo z pátku na sobotu? S mladou bez mladý? No spíše vezmu kámoše spoluchlastatele . Poraďte nevím jak to tam chodí? Je tam nějaký program večer? A kolik tam tam bývá aut? Editováno: 22. Duben 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Hlavní dění sobota, v pátek tam moc lídí není, takže pokud chceš jednu noc, asi spíš ta sobotní, ale zas je problém jak pak v neděli odjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Hlavní dění sobota, v pátek tam moc lídí není, takže pokud chceš jednu noc, asi spíš ta sobotní, ale zas je problém jak pak v neděli odjet jj díky beru na vědomí. No jo chlastat přez den a večer v pravý čas přestat a do rána to nějak vydejchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 mozna dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 i já pokud bude pěkně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 pres den se chlasta jen decentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 mozna dorazim mozna? co se ti zase deje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 mozna?co se ti zase deje? me nic...melo by se neco dit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 ja nevim, tak napst mozna prijedu na jedinej sraz v roce poradanej OC a FC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 ja nevim, tak napst mozna prijedu na jedinej sraz v roce poradanej OC a FC... to je jak napsat, asi bych přijel ale stejně mi pak do toho něco vleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 to je jak napsat, asi bych přijel ale stejně mi pak do toho něco vleze tak zrovna ja tohle nepisu...jen malo kdy jsem chybel!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 no prave proto me zarazilo to mozna jiriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) no prave proto me zarazilo to mozna jiriku a takovej zaraženej prd, ehm pardon, presidento.. to by nebylo dobrý.. Editováno: 23. Duben 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 taky se objevím, ale jen na sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) no, sice to mám ku**vsky daleko, ale dorazím Editováno: 26. Duben 2008, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 no, sice to mám ku**vsky daloko, ale dorazím Ja to mam zase ku..vsky blizko,takze jestli budu v CR,tak me tam nejspis uvidite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 asi prijedu fabkou... Taky bych rád přijel svou fabkou, ale uvidim, jestli mi bude stát za to kupovat dálniční známku nebo ještě přijedu s bráchou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Uvažuju o tom,že dorazim.Kdo tam bude s OII??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 mischicka doli vorlajz superfatty co zatím vím a sleduju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky