Přejít na obsah

ALARM

ooloo

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat zda někdo nemontoval do OCT I alarm SE508.Podařilo se mě ho oživit ale při odemčení to stáhne všechny okna,při zamčení zase vytáhne což ale není na závadu,štve mě jen to odemykání..... Napojil jsem to na dráty přímo ve dveřích.Je to OCT 5/00 SLX. Děkuji předem za nápady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat zda někdo nemontoval do OCT I alarm SE508.Podařilo se mě ho oživit ale při odemčení to stáhne všechny okna,při zamčení zase vytáhne což ale není na závadu,štve mě jen to odemykání..... Napojil jsem to na dráty přímo ve dveřích.Je to OCT 5/00 SLX. Děkuji předem za nápady.

a na kterej drat ve dverich jsi to zapojil?

Odkaz ke komentáři

A pripojil si šedý vodič z RJ autoalarmu iba na zamykaci kabel vo dverach?

Ak niekto chce, tak tu je navod...

Jako vždy selhal lidský faktor. V tomto případě já,přehlídl jsem jeden doplňující nákres v návodě :feve: .Každopádně všem díky za snahu lol

Odkaz ke komentáři

Impulsy byly moc dlouhý. Když jsem to zapojil poprvé tak to dostalo ipuls + a pak až se to nastálo ukostřilo. Na to jsem se soustředil a přemýšlel jak to celé zkrátit.Až potom jsem v návodu našel zapojení s krátkým impulsem - . Teď už je po problému ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...