Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ve čtvrtek 27.3. jsem otevřel kapotu Octavie a nevěřil jsem co tam je. Je známé, že kočky a kuny a ostatní zvířectvo si lozí do motorového prostoru a koušou tam odhlučnění kapoty a motorové stěny, ale kdo z vás se setkal s tímto? Nějaká drůbeží flákota masa mezi světlem a akumulátorem.

post-4354-1206873199_thumb.jpg

post-4354-1206873209_thumb.jpg

post-4354-1206873234_thumb.jpg

post-4354-1206873244_thumb.jpg

post-4354-1206873255_thumb.jpg

post-4354-1206873263_thumb.jpg

post-4354-1206873272_thumb.jpg

post-4354-1206873280_thumb.jpg

post-4354-1206873288_thumb.jpg

Editováno: , autor: David-pv
Vloženo

Hele to maso docela ujde.......já měl vejce :smich: :smich: :aggressive:

Mrcha kuna to tam natáhne....protože motor je teplý, nic a nikdo ji tam neruší......a je to pro ni skvělý dům :feve:

post-1661-1206875231_thumb.jpg

Vloženo
Hele to maso docela ujde.......já měl vejce :smich: :smich: :aggressive:

Mrcha kuna to tam natáhne....protože motor je teplý, nic a nikdo ji tam neruší......a je to pro ni skvělý dům :feve:

Jo, člověče, to máš taky hezkýýýýý :)

Vloženo
no moje zásoby to nejsou :blbec:

Holt takové je riziko při parkování venku. A jestli máš až moc čistej motor tak se nediv " teď je to její území ", ale někdo říkal, že stačí pár něčich vlasů nebo chlupů ze psa a tzv. "označit si svoje teritorium" a mělo by to zabrat. Taková havěť v motoru zavání pořádným p.ůse.em.

Vloženo
Holt takové je riziko při parkování venku. A jestli máš až moc čistej motor tak se nediv " teď je to její území ", ale někdo říkal, že stačí pár něčich vlasů nebo chlupů ze psa a tzv. "označit si svoje teritorium" a mělo by to zabrat. Taková havěť v motoru zavání pořádným p.ůse.em.

o tom jsem také slyšel. Někde jsem četl, že jsou i nějaké spreje aby tam havěť nelezla.

Vloženo
Tak tohle byla určo kuna nebo lasička, já měl na převodovce vloni kus ptačí hlavy ;)

Tomu bych se možná divil méně, ale kus masa někde z kuchyně co měl někdo ve dřezu na rozmražení? :)

Vloženo (editace)

Pěknej kombajn a ta hlídací kočka - lovec, nemá chybu !

Ještě k těm kunám, kolegyni na Oplu Astra - starý model s rozdělovačem - kuny sežraly kabely tak, že po nich zbyly jen drobky jak když rozdrtíš gumu !

M.

Editováno: , autor: Mi-rek1,8T
Vloženo
Já tam párkrát našel nějakého ptáka. Ale stáhnutej teda nebyl.

Tady na fotce ho loví kočka lol

Ale ty si ho tam měl jen že si ho sejmul za letu to se nepočítá :rtfm:

Vloženo

No ale co z toho chlapi plyne?????

Že i mezi zvířaty se značka ŠKODA těší velké oblibě :palec2: Jo,prostě zvířátka maj na škodovky čuch lol

Zachvilku si lidi budou povidat.....Čus,tak co???Kolik máš kun pod kapotou??? :palec2:

Já to mám taky obdobný...někdy tam nacházím chleba,jindy zase ohlodané kosti od čehosi......

Jdu si takhle večer na Kalbu a sem těsně před autem a najednou se na mě vyřítí z poza motoru ta kuna tunerka(Teda bylo to chlupatý)...No to si nedovedete představit co sem měl za šok... :prc: Ale zatím má k motoru respekt a nic tam nebaští,to je hlavní :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...