acter Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Kdyz uz jsme u tohoto tematu....jak zamezit kunam ? Slysel jsem, ze se davaji praminky lidskych vlasu do prostoru motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Kdyz uz jsme u tohoto tematu....jak zamezit kunam ?Slysel jsem, ze se davaji praminky lidskych vlasu do prostoru motoru... Jsou na to spreje a potom jakési drátky, co jim dají ránu, když tam vlezou. Tatíkovi ožraly kablíky ke svíčkám (na hondě) ale na revanš donesly asi 250 vajíček od sousedů. Schovávaly si je v seně na půdě, my jim je brali a ony nosily stále další a další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Jsou na to spreje a potom jakési drátky, co jim dají ránu, když tam vlezou. Tatíkovi ožraly kablíky ke svíčkám (na hondě) ale na revanš donesly asi 250 vajíček od sousedů. Schovávaly si je v seně na půdě, my jim je brali a ony nosily stále další a další... a pak pošly hlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cestář Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Ahoj Já jsem si odvezl v zimě z Tesca v Písku do Blatné Tj.22km krysu v motoru. Vylezla až v garáži když bylo ticho. Odchyt jsem provedl citlivě - lopatou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Též jsem si vozil nějakou dobu grilované žebírka u baterky. Mrchy jedny, kdyby alespoň nedělaly neplechu, ať se ohřejí, ale ony se chovají jako jezyňky, jed dva prstíčky a šup a kabel v řiti. S tím sprejem by mě zajímola jaký má účinek. Kdyby to šlo ze spod nějak celé zadekloat a byl by klid. Letos jsou ty mrchy pěkně vyžrané, třeba se někde zachytnou a chcípnou. Škoda že jejich kožešina už není tolik v kurzu. Pár lovců kožešin a byly by parkovací plochy od těchto zvířátek skoro prázdné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Sprej? Nepomohl....... Vlasy, chlupy? Nepomohly........ Jed? Nepomohl......... Vejce s extra jedem který se ani nesměl prodávat? Vejce vypité (jen skořápka zůstala).....a kuna žije dál...... Jedině odstřel...jenže vidět ji...... Jinak se přidávám k těm co mají něco překousaného...odnesly to kabely jak vedou k lambdě před válci....... Mrcha!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Sprej? Nepomohl....... Vlasy, chlupy? Nepomohly........ Jed? Nepomohl......... Vejce s extra jedem který se ani nesměl prodávat? Vejce vypité (jen skořápka zůstala).....a kuna žije dál...... Jedině odstřel...jenže vidět ji...... Jinak se přidávám k těm co mají něco překousaného...odnesly to kabely jak vedou k lambdě před válci....... Mrcha!!! tak to já jsem ještě dopadl dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vezte, ze ani parkovani v garazi nic neresi. Pred asi trema lety jsem ve sve tehdejsi Felde nasel jakysi steak za nadrzkou ostrikovace. A komplet sezrali mrchy odhlucnovaci vatu na motorove prepazce. Pomohlo az prelepeni hlinikovou folii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 fuj to je prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.