Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kdyz uz jsme u tohoto tematu....jak zamezit kunam ?

Slysel jsem, ze se davaji praminky lidskych vlasu do prostoru motoru...

Kdyz uz jsme u tohoto tematu....jak zamezit kunam ?

Slysel jsem, ze se davaji praminky lidskych vlasu do prostoru motoru...

Jsou na to spreje a potom jakési drátky, co jim dají ránu, když tam vlezou. Tatíkovi ožraly kablíky ke svíčkám (na hondě) ale na revanš donesly asi 250 vajíček od sousedů. Schovávaly si je v seně na půdě, my jim je brali a ony nosily stále další a další...

Jsou na to spreje a potom jakési drátky, co jim dají ránu, když tam vlezou. Tatíkovi ožraly kablíky ke svíčkám (na hondě) ale na revanš donesly asi 250 vajíček od sousedů. Schovávaly si je v seně na půdě, my jim je brali a ony nosily stále další a další...

:smich: a pak pošly hlady lol

Ahoj

Já jsem si odvezl v zimě z Tesca v Písku do Blatné Tj.22km krysu v motoru.

Vylezla až v garáži když bylo ticho.

Odchyt jsem provedl citlivě - lopatou.

Též jsem si vozil nějakou dobu grilované žebírka u baterky. Mrchy jedny, kdyby alespoň nedělaly neplechu, ať se ohřejí, ale ony se chovají jako jezyňky, jed dva prstíčky a šup a kabel v řiti. S tím sprejem by mě zajímola jaký má účinek. Kdyby to šlo ze spod nějak celé zadekloat a byl by klid. Letos jsou ty mrchy pěkně vyžrané, třeba se někde zachytnou a chcípnou. Škoda že jejich kožešina už není tolik v kurzu. Pár lovců kožešin a byly by parkovací plochy od těchto zvířátek skoro prázdné.

Sprej? Nepomohl....... Vlasy, chlupy? Nepomohly........ Jed? Nepomohl......... Vejce s extra jedem který se ani nesměl prodávat? Vejce vypité (jen skořápka zůstala).....a kuna žije dál...... :(

Jedině odstřel...jenže vidět ji...... :( Jinak se přidávám k těm co mají něco překousaného...odnesly to kabely jak vedou k lambdě před válci....... Mrcha!!!

• Autor
Sprej? Nepomohl....... Vlasy, chlupy? Nepomohly........ Jed? Nepomohl......... Vejce s extra jedem který se ani nesměl prodávat? Vejce vypité (jen skořápka zůstala).....a kuna žije dál...... :(

Jedině odstřel...jenže vidět ji...... :( Jinak se přidávám k těm co mají něco překousaného...odnesly to kabely jak vedou k lambdě před válci....... Mrcha!!!

tak to já jsem ještě dopadl dobře

• 6 měsíců později...

Vezte, ze ani parkovani v garazi nic neresi. Pred asi trema lety jsem ve sve tehdejsi Felde nasel jakysi steak za nadrzkou ostrikovace. A komplet sezrali mrchy odhlucnovaci vatu na motorove prepazce. Pomohlo az prelepeni hlinikovou folii...

fuj to je prase :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.