Roman 105L Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nevíte kde bych náhodou našel Palivové relé? Chci si udělat vypínač aby mně s tím nikdo neodjel ale nevím v jakych mistech ho najdu. nechci zbytečne rozebírat palubku a hledat ho jak v kupce sena. Popřípade nemáte někdo zkušenosti s tímhle a zda kdyz bude vyple rele aby někdo nenastartoval nebude problem se zavždušněním nádrže když bude točit naprazdno. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 No to si si vybral zlú otázku nakolko už tu boli pokusy pýtať sa čo a jako prerušiť ale nikto ti nepovie svoje know how ak sa to tak dá nazvať. Napíš aspoň motorizáciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak by se dala otázka položit jinak. Co se stane, resp. jaké budou následky když mi praskne pojistka palivového čerpadla a já se budu snažit nastartovat? To už nám někdo odpoví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Nenaštartuješ a závada bude zapísaná ako chybový kód v riadiacej jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 A po výměně pojistky už nastartuju bezproblémů? OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 105L Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Fabia 1.4 74Kw rok 01. A nahlasi to chybu i v pripade kdyz bude rele a pojistka v poho? Jen bude okruh prerusen vypinacem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 nič sa ti nestane ak nerátam to bolestné zhasnutie motoru ktorým bude chvílku dosť trhať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 žádnou chybu to nenahlásí, já mám přerušenou kostru k čerpadlu (mimo jiné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No to si si vybral zlú otázku nakolko už tu boli pokusy pýtať sa čo a jako prerušiť ale nikto ti nepovie svoje know how ak sa to tak dá nazvať.Napíš aspoň motorizáciu... A už je to vonku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.