Přejít na obsah

Strešne okno....

Bill1

Doporučené příspěvky

No oficialne nejde skoro nic. :) Ale nakoniec ide vsetko...aj ked s tym strenym oknom by fakt mohli byt problemy koli inej vystuhe strechy. Ale kto vie...

no mozno sa najdu casom nejake stresne okna od vyrobcov autodoplnkov ...

akurvat ma stve ze na Room tiez nejsu stresne okna ... to je vec ktoru chcem uz strasne dlho ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

V katalogu příslušenství pro Škoda Fabia I je v nabídce mechanické střešní okno. Vypadá úplně stejně, jako moje elektrické ve FII, jen zřejmě s tím rozdílem, že se otevírá asi kličkou. Jde dodatečně domontovat do FI, myslím tedy, že by bylo možno i dodatečně do R (FII). Cena myslím nebyla nijak závratná. Pakliže bude zájem, dopíšu sem večer i objednávací číslo dle uvedeného katalogu.

Odkaz ke komentáři

tohle okno seženeš ve škodovce za cca dvacet tisíc, jen si k němu musíš přikoupit auto, to je totiž origo ve střeše,

jinak já mám okno dodělávané a už bych do toho podruhé nešel, ta vyřezaná výztuha ve stropě chybí, občas si lupnou sloupky právě nahoře u střechy, kde chybí výztuha

Odkaz ke komentáři

tak tak .. presne ako jakr napisal .. original . a tiez by som asi nedaval dorabat .. neviem ako su dorabane ze ci vobec tam davaju vystuhu.. a zda sa mi ze davaju tesnenie okolo toho a to tesnenie casom zateka co som pocul. v origu nieje tesnenie okolo toho okna.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...