Kenvelo Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 čest, zajimalo by mne jak je na tom O2 s citlivostí na boční vítr... resp. zajimaji mne vase zkušenosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 přijde mi trošku citlivější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak to mě právě přijde že na boční vítr reaguje perfektně,asi taky díky servotroniku.....když vemu jak to vadilo třeba mému předchozímu Passatu nebo i Superbu co mám ted jednoho ve firmě tak proti nim je OII naprostá paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No to by mě zajímalo jak to chcete posoudit - asi hodně záleží na větru, směru, síle, rychlosti vozidla, takže těžko něco objektivního napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No to by mě zajímalo jak to chcete posoudit - asi hodně záleží na větru, směru, síle, rychlosti vozidla, takže těžko něco objektivního napsat. a taky na pneu! Na 16" skvělé, po přezutí na 15" jsem byl dost rozladěn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 BTW, abych to ujasnil, mel sem na mysli dalnice ... obvyklé (nebo spiš obvyklější) tempo 130 - 170km/h ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 No to by mě zajímalo jak to chcete posoudit - asi hodně záleží na větru, směru, síle, rychlosti vozidla, takže těžko něco objektivního napsat. Jednoduše, nasliníš prst a výtahneš ruku z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já osobně jsem s OII Combi na citlivost respektivě necitlivost na boční vítr velice spokojený.Ani předjetí kamionu na dálnici ve 150 při bočním větru auto nijak dramaticky nerozhodí.Tato moje dobrá zkušenost se týká jen kombíků s motory 1,9TDI, 2.0FSI, 1.8 TSI a 2.0RFSI s ostatními motorizacemi a s hatchbackem zkušenosti nemám.Kombík má lepší rozložení vah na nápravách-má těžší zadek než hatchback a tak může lépe sedět-ale je to jen moje spekulace protože jezdím jen s kombíky.Mimo RS mají ostatní 15 či 16" kola a pneu buď Michelin Energy či Continentály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.