Tomas_ek Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 já mám čistý auto, neblbni, nesmí chcát, ale bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Musíš věřit, bez víry neni nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 ano, se optej kluků jakou rychlostí jsem jel na čerňák v neděli nejezdím, nejezdím, taky to nehuntuju 110 je idealni tempo hlavne pro muj kat na HTP ... a fakt nekeca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Mates XIV, tak ráno na shell, natankuju, koupím kafe a tradáááááá, ve hře jsou dvě varianty cesty 1) po dálnici na čerňák, okolo Sazka areny, na magistrálu, (ječnou nebo žitnou dolu - si je pletu) a na strakonickou a zastávka u mekáče 2) po dálnici do Starý Boule, po starý na Kbel, rovně na Prosek, z kopce dolu, na magistrálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Mates XIV, tak ráno na shell, natankuju, koupím kafe a tradáááááá, ve hře jsou dvě varianty cesty1) po dálnici na čerňák, okolo Sazka areny, na magistrálu, (ječnou nebo žitnou dolu - si je pletu) a na strakonickou a zastávka u mekáče 2) po dálnici do Starý Boule, po starý na Kbel, rovně na Prosek, z kopce dolu, na magistrálu Ne je to celkem jedno....já tě budu oslňovat zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) já mám čistý auto, neblbni, nesmí chcát, ale bude Kdyz to bude privolavat tak bude prset.... je predpovedim uz od jisteho casu neverim..kdyz sem odjizdel z Bolky tak bylo porad jasno akorat od prahy pourka,.. ..nevim kudy pojedete ale ja jedu normalne po j. spojce a pak rovnou na pribram zajezdet pres cernak do prahy je blbost.. Editováno: 11. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 jj, souhlas, je to kousek zajížďka, ale snídaňové menu je přednější zatím tu nechčije a doufám, že nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak co chlapy, uz nas teda nic moc sice neprsi ale je mokro tak nevim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak co chlapy, uz nas teda nic moc sice neprsi ale je mokro tak nevim :/ Tady sucho v příbrami taky takže se jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tady sucho v příbrami taky takže se jede ...fakt jo se me nechce ani verit, s ty web kamery to vypada spis na mokro..no hlasej ze se ma pocasi lepsi tak uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Jestli nebude jak hlasi tady http://www.accuweather.com/world-forecast-...1&hbhhour=6 tak budu nasranej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 doufám,že nahodíte fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak myslím že se to počasí nějak tak povedlo ne???....nemusel teda foukat ten s... vítr, ale jinak to bylo bezva... ...teda sice mohl být takovej pestřejší program, ale budiž no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Nejake foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tjééé, a hoď sem foto i tvojí, kde stála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tjééé, a hoď sem foto i tvojí, kde stála Moje MBecko stalo na parkovisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 však to moje stálo taky na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Ten Laidak co to tam ridil ,tak me hnal tam jak si stal ty, ale ja ze ne,ze jedu na to pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 na pole ani náhodou, neprojeli by jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 fotky již tradičně i u nás (včetně možnosti hodnotit a komentovat) http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=124 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Akce se povedla, aspon ja byl spokojenej ..na fotkach se pracuje..posledni fotka dohrana 23:35 Tak jsem zpachtil videjko z meho mereni z Pribramske ExtremeTuningShow tady : ..tak jsem dodal dalsi video z ExtremeTuningShow Pribram VI : Editováno: 17. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) JasteR - mereni vykonu 436,5Nm 186PS Editováno: 12. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No princezna teda zadna slava !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No princezna teda zadna slava !!! ..no vidis a me ze zase moc pacila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 JasteR - mereni vykonu 436,5Nm 186kw ...neni to Kw ale bohuzel jen 186HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.