Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) vis vyhodil toto ..jinak klimakompresor sepne ale fouka teple.klima doplnenaaaaaa. asi jsi myslel VAG vyhodil ?, furt to není mísící klapka a kolik doplnil ? a kolik je celková nápln ? vysál vše a zkontroloval ? Editováno: 8. Duben 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 asi jsi myslel VAG vyhodil ?, furt to není mísící klapkaa kolik doplnil ? a kolik je celková nápln ? vysál vše a zkontroloval ? vysato zkontrolovano bylo tam 0.2kg doplnil tusim na 800g....jinak vagem to nedelal ale VISEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) vysato zkontrolovano bylo tam 0.2kg doplnil tusim na 800g....jinak vagem to nedelal ale VISEM VIS = VAG INFO SYSTEM = tím rozhodně nic diagnostikovat nejde nemyslíš náhodou VASILA ??? zpětná trubka byla studená ? zkoušel ? Editováno: 8. Duben 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 VIS = VAG INFO SYSTEMnemyslíš náhodou VASILA ??? zpětná trubka byla studená ? zkoušel ? jasny je to vasil ja to popletl.no trubku nezkousel.muzu to ja ozkouset?muzes mi rict jakou??nejsem moc zkuseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 z motorovýho prostoru dovnitř auta vedou u pravýho nosníku dvě hliníkový trubky, jedna by měla být vlažná druhá ledová (když je puštěná klima) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 zitra to vyresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 tak dnes jsem si ze srandy zapl klimu dal to na 22 stupnuu...ejhle zacala chladit ale malo a jen chvili a najednou zacala zase topit silene....nesetkal se tu nekdo s timto problemem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 tak dnes jsem si ze srandy zapl klimu dal to na 22 stupnuu...ejhle zacala chladit ale malo a jen chvili a najednou zacala zase topit silene....nesetkal se tu nekdo s timto problemem? když to nechladí tak jaký jsou ty trubky?:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 mam normal zapnout klimu nechat bezet a sahnout jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 z motorovýho prostoru dovnitř auta vedou u pravýho nosníku dvě hliníkový trubky, jedna by měla být vlažná druhá ledová (když je puštěná klima) ano tak jsk jsem ti to psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 sundali jsme stredovej panel-strasnej porod.dostali se k servu,vsechny jely ale ouuhle jedno bylo vyklapnuty to zluty-71..tak jsme to nasadili a zjistili ze tam je jeden zobacek ulomeny v te klapce co to otevira a zavira.nijak jinak nez prilepenim se to vyresit nedalo.takze sekundak a pekne se mi rosi vousy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 tak dnes jsem si ze srandy zapl klimu dal to na 22 stupnuu...ejhle zacala chladit ale malo a jen chvili a najednou zacala zase topit silene....nesetkal se tu nekdo s timto problemem? Tak to jsem taky zažil a když bylo vše zkontrolováno a i vyměněna i řj climatronicu a stále nic, zjistilo se, že ačkoliv byl filtr měněn před cca měsícem a cca 2000 km, byl prakticky neprůchozí neprůchozí a s tím se climatronic neuměl vyrovnat. Zkus proto přepnout na vnitřní oběh a mělo by se ukázat rozdíl - tedy jen v případě, že je v pořádku servomotor přepínání klapek vnitřního a vnějšího přívodu vzduchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak to jsem taky zažil a když bylo vše zkontrolováno a i vyměněna i řj climatronicu a stále nic, zjistilo se, že ačkoliv byl filtr měněn před cca měsícem a cca 2000 km, byl prakticky neprůchozí neprůchozí a s tím se climatronic neuměl vyrovnat. Zkus proto přepnout na vnitřní oběh a mělo by se ukázat rozdíl - tedy jen v případě, že je v pořádku servomotor přepínání klapek vnitřního a vnějšího přívodu vzduchu... sefe precti muj posledni prispevek je to vyreseno,ale diky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) Zdarec chlapi.Mám problém s automatickou klimatizací.Nechladí.Byl jsem ve Škodováckem servisu.Byl mi vyměněn servomotor a cidlo vnější tepoloty,udájně obě K.O.A přesto nechladí.Bylo mi řečeno,že na palubním počítači se mi ukáže toto --.-- ,někdy mi teplota naskočí tak na 20sekund a pak opět žádná teplot,tím se nesepne klima.Klimatronik mi teplotu ukazuje správně.Řekli mi,že mám vyměnit panel s jednotkou klimatronicu,že je to propojené nějak s palubním počítačem.Ještě mi řekli,že mi v jednotce klimatroniku něco chrastí. Prosím o radu. Editováno: 17. Duben 2008, autor: Tazz7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Zdarec chlapi.Mám problém s automatickou klimatizací.Nechladí.Byl jsem ve Škodováckem servisu.Byl mi vyměněn servomotor a cidlo vnější tepoloty,udájně obě K.O.A přesto nechladí.Bylo mi řečeno,že na palubním počítači se mi ukáže toto --.-- ,někdy mi teplota naskočí tak na 20sekund a pak opět žádná teplot,tím se nesepne klima.Klimatronik mi teplotu ukazuje správně.Řekli mi,že mám vyměnit panel s jednotkou klimatronicu,že je to propojené nějak s palubním počítačem.Ještě mi řekli,že mi v jednotce klimatroniku něco chrastí.Prosím o radu. panelem to podle mě nebude já bych řekl že to bude špatny čidlo nasávaného vzduchu (pokud to venkovní co ti měnily je OK) chce to někoho s VAGem a zjistit který čidlo je KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 panelem to podle mě nebudejá bych řekl že to bude špatny čidlo nasávaného vzduchu (pokud to venkovní co ti měnily je OK) chce to někoho s VAGem a zjistit který čidlo je KO Dík Vašo.Zítra to pořešíme s Cosbym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Dík Vašo.Zítra to pořešíme s Cosbym. jak ti to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.