Přejít na obsah

klima

burek

Doporučené příspěvky

vis vyhodil toto ..

jinak klimakompresor sepne ale fouka teple.klima doplnenaaaaaa.

asi jsi myslel VAG vyhodil ?, furt to není mísící klapka

a kolik doplnil ? a kolik je celková nápln ? vysál vše a zkontroloval ?

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vysato zkontrolovano bylo tam 0.2kg doplnil tusim na 800g....jinak vagem to nedelal ale VISEM

VIS = VAG INFO SYSTEM = tím rozhodně nic diagnostikovat nejde

nemyslíš náhodou VASILA ???

zpětná trubka byla studená ? zkoušel ?

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři

sundali jsme stredovej panel-strasnej porod.dostali se k servu,vsechny jely ale ouuhle jedno bylo vyklapnuty to zluty-71..tak jsme to nasadili a zjistili ze tam je jeden zobacek ulomeny v te klapce co to otevira a zavira.nijak jinak nez prilepenim se to vyresit nedalo.takze sekundak a pekne se mi rosi vousy

Odkaz ke komentáři

tak dnes jsem si ze srandy zapl klimu dal to na 22 stupnuu...ejhle zacala chladit ale malo a jen chvili a najednou zacala zase topit silene....nesetkal se tu nekdo s timto problemem?

Tak to jsem taky zažil a když bylo vše zkontrolováno a i vyměněna i řj climatronicu a stále nic, zjistilo se, že ačkoliv byl filtr měněn před cca měsícem a cca 2000 km, byl prakticky neprůchozí neprůchozí a s tím se climatronic neuměl vyrovnat. Zkus proto přepnout na vnitřní oběh a mělo by se ukázat rozdíl - tedy jen v případě, že je v pořádku servomotor přepínání klapek vnitřního a vnějšího přívodu vzduchu...

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem taky zažil a když bylo vše zkontrolováno a i vyměněna i řj climatronicu a stále nic, zjistilo se, že ačkoliv byl filtr měněn před cca měsícem a cca 2000 km, byl prakticky neprůchozí neprůchozí a s tím se climatronic neuměl vyrovnat. Zkus proto přepnout na vnitřní oběh a mělo by se ukázat rozdíl - tedy jen v případě, že je v pořádku servomotor přepínání klapek vnitřního a vnějšího přívodu vzduchu...

sefe precti muj posledni prispevek je to vyreseno,ale diky moc za radu.

Odkaz ke komentáři

Zdarec chlapi.Mám problém s automatickou klimatizací.Nechladí.Byl jsem ve Škodováckem servisu.Byl mi vyměněn servomotor a cidlo vnější tepoloty,udájně obě K.O.A přesto nechladí.Bylo mi řečeno,že na palubním počítači se mi ukáže toto --.-- ,někdy mi teplota naskočí tak na 20sekund a pak opět žádná teplot,tím se nesepne klima.Klimatronik mi teplotu ukazuje správně.Řekli mi,že mám vyměnit panel s jednotkou klimatronicu,že je to propojené nějak s palubním počítačem.Ještě mi řekli,že mi v jednotce klimatroniku něco chrastí.

Prosím o radu.

Editováno: , autor: Tazz7
Odkaz ke komentáři

Zdarec chlapi.Mám problém s automatickou klimatizací.Nechladí.Byl jsem ve Škodováckem servisu.Byl mi vyměněn servomotor a cidlo vnější tepoloty,udájně obě K.O.A přesto nechladí.Bylo mi řečeno,že na palubním počítači se mi ukáže toto --.-- ,někdy mi teplota naskočí tak na 20sekund a pak opět žádná teplot,tím se nesepne klima.Klimatronik mi teplotu ukazuje správně.Řekli mi,že mám vyměnit panel s jednotkou klimatronicu,že je to propojené nějak s palubním počítačem.Ještě mi řekli,že mi v jednotce klimatroniku něco chrastí.

Prosím o radu.

panelem to podle mě nebude

já bych řekl že to bude špatny čidlo nasávaného vzduchu (pokud to venkovní co ti měnily je OK)

chce to někoho s VAGem a zjistit který čidlo je KO

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...