Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No dnes už to vláda (jestli se tomu dá tak říkat) schválila a budou to púl roku archivovat.I to kdo koho prozvonil kde se nacházel atd...

mě je smutno z toho, že to ještě někteří (bohužel i tady - viz výše) obhajují a bijí se do prsou, že to není na sledování apod. ach ta slepota, ono všechno souvisí se vším

Vloženo
Tak to se šeredně mýlíš, jak myslíš, že našli anonyma z Ruzyně? Při prvním prodeji se přesně ví které IMEI si kdo kupuje.

Do toho, kde a jak se pohybuju nikomu nic není a proto to v jiných státech - dospělejších mají tak jak to mají, pokud vím před nedávnem byl okolo stejného tématu pěknej humbuk v Německu, jiný systém než známka nebo mýtnice není zaveden, mimochodem projet mýtnicí a zaplatit kartou je záležitost minuty a všude to funguje.

Připadáš mi jako agent BIS,

mimochodem preferuješ satelit, ten umí sledovačku ještě lépe, pokud vím poplatek je za užívání dálnice a ne za sledování provozu apod. jak je prezentováno sledování aut u navrhovaného systému.

Už vidím jak někdo bude převážet kradený auto s původní SPZ :doh , takže důvod hledání kradených aut je další blbý důvod.

???????????????????????????,co? kdyz si koupis twist, go.... tak urcite vedi ze cislo 737 *** *** ktere pouziva ten a ten mobil s imei *********** patri Ladovy Vopršílkovi ....... :feve:

Vloženo (editace)
S dnešníma technologiema si to dřív nebo později stejně zjistí...

Přesně. Ono samostatně to pro někoho třeba vypadá nevině jenže když všechny tyhle systémy fungují společně tak nás mají v hrsti ;) .

Vědí kdy a kde ti kdo zavolal stačí se pak podívat jestli v okolí není kamera atd.......

Postupně a pomalu přicházíme o svoji svobodu.

Také chtějí aby mohli zakázat demonstrovat komukoliv. Chtějí zrušit plac na demonstrace bez ohlášení.....

Je to strašný já nechci aby někdo sledoval kdo mě prozvání :aggressive:

fuck Nechci být loutka nechci být ovce :aggressive:

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo
???????????????????????????,co? kdyz si koupis twist, go.... tak urcite vedi ze cislo 737 *** *** ktere pouziva ten a ten mobil s imei *********** patri Ladovy Vopršílkovi ....... :feve:

jj, každé číslo je spojeno s imei, a taky s místem, kde se mobil nachází, čím víc čárek signálu tím menší čtverec ve kterém se mobil nachází, taky se ví s kterými jinými čísly je voláno a kde se i tyto čísla nacházejí a pokud někdo z nich má paušál, tak se ví kdo a pak stačí jen trocha sledování a ví se všechno, včetně druhého mobilu, který leží v noci vedle tvého, mimochodem, proč myslíš, že se chce legalizovat sledování dobytí kreditu a sledování pohybů na účtu v bance? jednou dobiješ kredit přes účet ...,

když vidím, kolik informací uniká z policejních zdrojů a jiných organizací, případně k čemu všemu se dají zneužít nebo resp. pro některé využít, tak mám opravdu strach.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...