Přejít na obsah

Nové vozidla PČR-SS

zabiak

Doporučené příspěvky

No dnes už to vláda (jestli se tomu dá tak říkat) schválila a budou to púl roku archivovat.I to kdo koho prozvonil kde se nacházel atd...

mě je smutno z toho, že to ještě někteří (bohužel i tady - viz výše) obhajují a bijí se do prsou, že to není na sledování apod. ach ta slepota, ono všechno souvisí se vším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to se šeredně mýlíš, jak myslíš, že našli anonyma z Ruzyně? Při prvním prodeji se přesně ví které IMEI si kdo kupuje.

Do toho, kde a jak se pohybuju nikomu nic není a proto to v jiných státech - dospělejších mají tak jak to mají, pokud vím před nedávnem byl okolo stejného tématu pěknej humbuk v Německu, jiný systém než známka nebo mýtnice není zaveden, mimochodem projet mýtnicí a zaplatit kartou je záležitost minuty a všude to funguje.

Připadáš mi jako agent BIS,

mimochodem preferuješ satelit, ten umí sledovačku ještě lépe, pokud vím poplatek je za užívání dálnice a ne za sledování provozu apod. jak je prezentováno sledování aut u navrhovaného systému.

Už vidím jak někdo bude převážet kradený auto s původní SPZ :doh , takže důvod hledání kradených aut je další blbý důvod.

???????????????????????????,co? kdyz si koupis twist, go.... tak urcite vedi ze cislo 737 *** *** ktere pouziva ten a ten mobil s imei *********** patri Ladovy Vopršílkovi ....... :feve:

Odkaz ke komentáři

S dnešníma technologiema si to dřív nebo později stejně zjistí...

Přesně. Ono samostatně to pro někoho třeba vypadá nevině jenže když všechny tyhle systémy fungují společně tak nás mají v hrsti ;) .

Vědí kdy a kde ti kdo zavolal stačí se pak podívat jestli v okolí není kamera atd.......

Postupně a pomalu přicházíme o svoji svobodu.

Také chtějí aby mohli zakázat demonstrovat komukoliv. Chtějí zrušit plac na demonstrace bez ohlášení.....

Je to strašný já nechci aby někdo sledoval kdo mě prozvání :aggressive:

fuck Nechci být loutka nechci být ovce :aggressive:

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

???????????????????????????,co? kdyz si koupis twist, go.... tak urcite vedi ze cislo 737 *** *** ktere pouziva ten a ten mobil s imei *********** patri Ladovy Vopršílkovi ....... :feve:

jj, každé číslo je spojeno s imei, a taky s místem, kde se mobil nachází, čím víc čárek signálu tím menší čtverec ve kterém se mobil nachází, taky se ví s kterými jinými čísly je voláno a kde se i tyto čísla nacházejí a pokud někdo z nich má paušál, tak se ví kdo a pak stačí jen trocha sledování a ví se všechno, včetně druhého mobilu, který leží v noci vedle tvého, mimochodem, proč myslíš, že se chce legalizovat sledování dobytí kreditu a sledování pohybů na účtu v bance? jednou dobiješ kredit přes účet ...,

když vidím, kolik informací uniká z policejních zdrojů a jiných organizací, případně k čemu všemu se dají zneužít nebo resp. pro některé využít, tak mám opravdu strach.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...