Mairek Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Zdravím, dostal jsem od svého příbuzného autorádio s CD přehrávačem, takové docela OK, není špatné. Stává se mi ale, že vyjedu mimo město a všechny rádio stanice se zhorší až do absolutního šumu. Nestalo se to někomu z vás? Nevím jestli to může být tím, že je něco s anténou? Jestli ano, stačí koupit pouze tu část trčící ze střechy? Sorry za stupidní dotazy, ale fakt nevím, čím by to mohlo být a štve mě, že nemůžu poslouchat mimo město ani Radiožurnál, který jde naladit snad všude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 fantomovy napajec mas ? je to tu na foru nekde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Sagič napsal: fantomovy napajec mas ? je to tu na foru nekde ... Já jsem absolutní neznalec co se týká audio, takže vůbec netuším...nějaké info jsem k tomu napáječi tady našel, ale stejně mi to nic neříká...no nic no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Kdyz nemas origo radio tak ho potrebujes, stoji asi do 200 kc. Pripichnes ho mezi antenu a radio, napojis jeste ten dratek co z nej couha na napajeni vysouvaci autoanteny (modrej) a je to. Snad si to pamatuju dobre Kdyztak at me nekdo opravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Sagič napsal: Kdyz nemas origo radio tak ho potrebujes, stoji asi do 200 kc. Pripichnes ho mezi antenu a radio, napojis jeste ten dratek co z nej couha na napajeni vysouvaci autoanteny (modrej) a je to. Snad si to pamatuju dobre Kdyztak at me nekdo opravi Díky! Zkusím to a snad to půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.