Publikováno Duben 3, 200817 r Ahoj. Mam octaviu II s xenonovymio svetlometmi.Problem je v tom,ze ak chcem dat dialkove ,tak na pristrojovke sa mi rozsvieti kontrolka,ale dialkove na aute nejdu.Ak mam svetla vypnute a chcem dat svetelnu hukacku ,tak sa mi rozsvietia xenony. Dalej by mi niekto mohol vysvetlit funkciu "comming home".ak otvorim auto s dialkovym tak sa mi rozsvietia xenony,ale ked auto zatvorim ,tak sa xenony nerozsvietia./podla mna by to malo byt opacne/.Xenony som tam mal ako original. Diky za rady.
Duben 5, 200817 r Ahoj.Mam octaviu II s xenonovymio svetlometmi.Problem je v tom,ze ak chcem dat dialkove ,tak na pristrojovke sa mi rozsvieti kontrolka,ale dialkove na aute nejdu.Ak mam svetla vypnute a chcem dat svetelnu hukacku ,tak sa mi rozsvietia xenony. Dalej by mi niekto mohol vysvetlit funkciu "comming home".ak otvorim auto s dialkovym tak sa mi rozsvietia xenony,ale ked auto zatvorim ,tak sa xenony nerozsvietia./podla mna by to malo byt opacne/.Xenony som tam mal ako original. Diky za rady. Je jak funkce comming home, tak leaving home - v podstatě obojí rozsvítí světla, comming home ti je nechá svítit, když zamkneš a odcházíš od auta, leaving home ti je zase zapne, když odemčeš auto a jdeš k němu. Obojí se dá nastavit přes menu přes maxidot (jinak je popis v manuálu). Ještě v tom hraje i roli, jak máš zapnutá světla - když je necháš třeba na "tunelu", tak to tyto funkce zapíná podle intenzity světla.
Duben 5, 200817 r Co zkusit funkci hledat? Je to tak týden max. dva co se to tu řešilo. Jinak pokud Ti nejdou dálky, zkus pojistku.
Duben 5, 200817 r Autor Co zkusit funkci hledat? Je to tak týden max. dva co se to tu řešilo. Jinak pokud Ti nejdou dálky, zkus pojistku. Dakujem za radu./az tak blby nie som./ Problem je v tom,ze ak chcem dat dialkove ,tak na pristrojovke sa mi rozsvieti kontrolka dialkovych ,ale dialkove na aute nejdu.Ak mam svetla vypnute a chcem dat svetelnu hukacku ,tak sa mi rozsvietia xenony. poradte mi niekto co s tym mam robit,chalani v skodovke uz nemaju nervy.alebo aspon nejaky tip. ak spustime na VAG kontrolu elektriky,tak vsetko skontroluje okrem dialkovych./tie vynecha./Prosim Vas o nejaku radu.
Duben 5, 200817 r No nevím, ale nechápu tvoji odpověď..kdo jiný, než chalani ve škodovce bysi s tímhle měli vědět rady.. Prostě ať něco vymyslí, a když netuší, tak snad mají nad sebou fabriku..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.