Luďa Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Něco málo co umí Praga V3S: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 už umí i euro 5. Motor TATRA ON AIR T3D-928 EURO 5 Motory TATRA ON AIR řady T3D-928 EURO 5 SCR jsou originální vidlicové osmiválce přímo chlazené vzduchem, vybavené mechanickým vstřikováním paliva, přeplňované jedním výfukovým turbodmychadlem s regulací plnicího tlaku obtokem turbiny a chlazením plnicího vzduchu. Byl zachován zdvihový objem motoru 12.667 cm3 i konstrukce motoru s valivě uloženým klikovým hřídelem, samostatnými litinovými válci, hliníkovými hlavami a rozvodem OHV. Přímo na motoru je uložen chladicí ventilátor i chladiče oleje a plnicího vzduchu, takže motor s chladicí soupravou tvoří jediný kompaktní celek. Společnost TATRA, a.s. je jediným výrobcem na světě, který je schopen nabídnout vlastní, vzduchem přímo chlazené motory emisní specifikace EURO 5 s mechanickým vstřikováním paliva.Dle názoru mnoha odborníků nebylo možné postavit vzduchem přímo chlazený motor s mechanickým vstřikováním paliva se specifikací EURO 4. TATRA takový motor nejen postavila, ale dosáhla dokonce až na specifikaci EURO 5. Sikulove ti kuci tatrovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 No z Tatry tam krom loga moc není, což je podle mě škoda.A s tou elektronikou, která je na motoru kvůli EURO normě, uvidíme. Opět musím říct, že škoda, že tam nevije vzduchem chlazená TATRA, které umí EURO 4 i bez elektroniky. Ale komfort svezení je s V3S nesrovnatelný, to se prostě musí nechat. Videl jsem to auto na Bahnech..teda motor a cucel jsem. Nejaka jednotka na bloku motoru....des... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Mám jednu na rotě, jsem zvědavej kolik vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 s vejtřaskou jsem dělal řidičák, super stroj , ale muj oblíbenec byla tatra 815 8x8, s tou jsem toho najezdil celkem dost a prostě paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Myslíš VVN nebo VT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 super fotos. VT je Vojensky Tahac VVN znamena co ? Ludo: pristi rok,jedes na nejakou voj. akci np. Bahna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Vojenský Valník Naviják Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Myslíš VVN nebo VT? VT. S návěsem jsem jezdil jenom se ZILem. na návěsu byl nějakej mobilní radar. Velký jak kráva, něco přes 18 metrů. Taky to hned při první jízdě odnesl plot v autoparku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nebylo to mobilní krematorium? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Ludo: pristi rok,jedes na nejakou voj. akci np. Bahna ? To uvidíme co bude. Rád bzch jel, ale s tím VT jak je na fotce a co sem tam s ním bzl letos tam určitě nepojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nebylo to mobilní krematorium? Vůbec nevim co to bylo. Jenom potřebovali někoho, kdo by to odvezl do Boletic a jak už jsem psal, hned po pár metrech se ukázalo, že jsem na to ten pravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nastesti TATRA nezna bratra ... kazdopadne s P V3S sem taky delal ridicak Byla to fajnovka !!! BTW .. nema nekdo oznaceni vsech tater co jsou/byly v ACR ... jako je VT VVN AV atp ... idealne vcetne obrazku Marne premyslim cim sem malem zboril v liberci vozovej park Ale bylo to mrcha co prej ma 40tun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Myslím, že tady najdeš vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Nastesti TATRA nezna bratra ... kazdopadne s P V3S sem taky delal ridicak Byla to fajnovka !!!BTW .. nema nekdo oznaceni vsech tater co jsou/byly v ACR ... jako je VT VVN AV atp ... idealne vcetne obrazku Marne premyslim cim sem malem zboril v liberci vozovej park Ale bylo to mrcha co prej ma 40tun Tak která zo byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Super link a poklona vsem co to dali dohromady. Kazdopadne ... jako uz si to moc nepamatuju, ale myslim ze to byl tento drobecek : http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/13190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 hezká práce, jsem si zavzpomínal při pohledu do BRM-1K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Super link a poklona vsem co to dali dohromady. Kazdopadne ... jako uz si to moc nepamatuju, ale myslim ze to byl tento drobecek : http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/13190 Tys jezdil na avině? Já dneska na ní dodělal kurz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 čus, taky vám něco přidám, kamarád nám tu s ní vozí dřevo... ješte vam sem hodim fotku rose, taky tu jeden jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 ješte jsem našel jednu...to je zase jinej kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 To mi připomíná T111 v italských žulových lomech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jo jo. a teď je repasovali, protože Iveca Trakker 8x4/4 ty kvádry neunesli a odešli jim zadní nápravy (Zadní tandemové nápravy jsou pro těžší modely s kapacitou 32 tun.) a praskaly rámy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nejake foto nebo odkaz na clanek nebo tak neco o tech repasech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 sem napsal teď, ale je to tak 2-3 roky z5. Stralis-Trakker byl ještě před Faceliftem. Psal to Trucker nebo TruckMagazín. ale jen maličkej článek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Trošku to tady oživíme. Článek z časopisu Trucker 5/12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.