Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Boco: umi audience cist MP3 i z adresaru? a precte treba i pojmenovany CD? jakoze neukazuje ze v changeru je CD1, CD2...ale treba na pozici CD1 treba "dance", kdyz si to CD tak pojmenuju?

Vloženo

Ja si ten 6CD menič celkom pochvaľujem, na každom CD mám iný žáner a tak si vyberám podľa nálady.

Soundsystem sa dal pripojiť k Streamu len veľmi krátku dobu. Predtým ani potom sa to už nedalo.

A ešte ste nepomenovali dosť podstatnú vlastnosť Audience. Dokáže nahrávať dopravné hlásenia (aj pri neprítomnosti vodiča v aute).

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak tohle se mě přesně stalo taky včera, ale měl jsem tam ještě bonusovku. V mechanice bylo CD, ale on deklaroval, že tam žádný není. Ani nešlo vysunout, prostě nic. Rádio nešlo, CD taky ne a HF přes rádio taky ne. Prostě jsem celou cestu poslouchal aerodynamický hluk....trošku to ráno uspávalo, ale jinak taky dobrá muzika :unsure:

Vloženo

Tak mě se to povedlo. Minulý týden v pátek mi namontovali nového STREAM s MP3.

Chvíli to trvalo, ale povedlo se. Myslím si, že je to na přístupu servisu.

Měl jsem problémy s kvalitou signálu a z ničeho nic se zablokovalo rádio a zůstalo na něm zobrazeno auto. Někdy pomohlo, zařadit zpátečku, někdy vypnout a nastarovat, někdy se to muselo provést vícekrát. Při poslédní návštěvě servisu a zkušební jízdě s technikem, když to viděl, tak to rozhodlo.

Po nasazení rádia se musí na VASu provést nastavení a synchronizace (mám i Soundsystém). Normálně rádio fungovalo, ale z repro ani hlásek. Po tomto vše OK.

Vloženo (editace)
Tak mě se to povedlo. Minulý týden v pátek mi namontovali nového STREAM s MP3.

Chvíli to trvalo, ale povedlo se. Myslím si, že je to na přístupu servisu.

Měl jsem problémy s kvalitou signálu a z ničeho nic se zablokovalo rádio a zůstalo na něm zobrazeno auto. Někdy pomohlo, zařadit zpátečku, někdy vypnout a nastarovat, někdy se to muselo provést vícekrát. Při poslédní návštěvě servisu a zkušební jízdě s technikem, když to viděl, tak to rozhodlo.

Po nasazení rádia se musí na VASu provést nastavení a synchronizace (mám i Soundsystém). Normálně rádio fungovalo, ale z repro ani hlásek. Po tomto vše OK.

tak tu je jasny priklad ze ide STREAM MP3 + SOUNDSYSTEM!

Prochy - aky je teraz prijem signalu? Je to subjektivne lepsie?

Editováno: , autor: Boco
Vloženo

Zatím to vypadá trošičku se signálem lépe.

Důležité je i to, že co jsem měl předtím, tak tam nešel upgrad.

Proto to bylo i snažší na tu výměnu.

Co mě zarazilo, že jsem tam vložil vypálené CD s MP3, kde jsou např. 4 složky s písničkami a ona to na display dokáže vybrat jen z jedné složky a to max. 21 písniček. Musím na to ještě kouknout, jestli jsem neudělal někde chybu.

MP3 to přehrává a myslím, že na to přijdu. Když ne, tak zajedu do servisu ať tam dají CD a ukážou.

Samo dám vědět dál.

Vloženo

Leke288, Luke288 - zase žertuješ........

Psal jsem, že jsem to zkusil na jednom CD, že nebyl čas, možná to bylo blbé CD.

Můj mladej (22), má vše na Mp3, tak jsem jedno vzal a strčil do rádia a nebylo to ono.

V autě moje CD jsou v klasice a ty tam jedou a i teď hrají bez problémů. Předtím jsem je nepotřeboval, neboť STREAM s Mp3 jsem neměl.

Vyzkouším....., ale po založení CD píše názvy písniček, ale šipkami vpravo a vlevo to nepřehodí složku. Říkám, může to být i blbě ve složkách.....

Téma je psáno, zda se to někomu povedlo vyměnit.

Někde předtím se cosi psalo o STREAMu s Mp3 a v hlavě mám, že tam bylo něco o těch nefunkčních složkách, tak jsem si myslel, že dotyčný tam napíše co to bylo.

Nepovedlo se mi to najít.

Vloženo

AHoj. Za kolik a kde se dá sehnat STREAM nebo AUDIENCE s MP3?

Jinak jsem byl dneska v servisu, že mám špatný příjem. Takže mě prý přehráli software, ale zatím žádnou rapidní změnu jsem nepocítil:-)

Vloženo

Hmm, je to pekné. ale pre použitie v aute úplne nepoužiteľné. Jednak kvalita zvuku nieje bohvie čo, ale hlavne furt keď to nastavíš funguje to tak max. 10km a treba to preladiť na iný kanál lebo sa do toho mieša toľko vecí že to je nepočúvateľné, ja mám také vysielače dva a ajtak rozmýšľam nad nejakým káblom...

• o 2 týdny později...
Vloženo
Jirik.DC Podáno 10.12.2006, 0:14

QUOTE (Boco @ 10.12.2006, 0:03 )

ako si pisal, dat dole ramik, vybrat 4 krytky v rohoch radia, vyskrutkovat 4 strutky, radio vytiahnut, odzadu odpojit konektory

A jak sundám ten rámeček kolem něj?

No zdola od popolníka ho chytíš zozadu a veľmi jemne ho odtiahneš, bacha aby si nezlomil tie plastové háčiky na ktorých drží

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...