Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já u radia Dance v Roomsteru jsem to měl taky musíš nechat zapnutý zapalování nevim jak dlouho ale tak do 40 min. ti tam naskočí ty 4 nuly pro zadání kódu

Vloženo
na displeji svíti pouze SAFE a ke vloženi kodu se nemohu dostat. lol lol lol lol lol

A zkoušel jsi odpojit baterku a znova zapojit , nebo pouze odpojit rádio a znova zapojit?

radio jsem odpojil a znovu zapojil,bohužel bez výsledku

Vloženo
Já u radia Dance v Roomsteru jsem to měl taky musíš nechat zapnutý zapalování nevim jak dlouho ale tak do 40 min. ti tam naskočí ty 4 nuly pro zadání kódu

dík za radu už to maká. lol lol lol lol

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu.

1,6MPI 2006

Vloženo

Stream mám u dvou Oct.II a tam jsem měl něco podobného a přehrály mi software a o.k.Pak zas u jedné Oct.II se zasekávala Audience při přehrávání CD a tu vyměnily hned bez rečí.

Vloženo

co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K

Vloženo
co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K

To můj táta nemůže dát žádný vypálený CD do radia , protože mu potom nejde ven . Tak je raději strká do CD měniče . Vždycky zajel do servisu a bez keců mu ho vyndali a odjel.

Vloženo
mě tenkrát říkali, že jde přehrát sw radia.

Tak mě říkali že u Superba se stím nic dělat nedá , bohužel to rádio na to nebylo dělaný že bude přehrávat vypalovaný CD. Když si vezmeš kdy se už začali Superby prodávat a oni museli taky nějakou dobu předtím autoradio vyvíjet. Tak to už je pár let zpět. Ale u OII už by to měl ten soft snad vyřešit.

Vloženo
Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu.

1,6MPI 2006

nemohl bys to nejdřív vyzkoušet s originálním CD? ... ale jestli ti to nějaký pálený CDčko s MP3 už přehrávalo a teď to samý blbne, tak to bude asik rádiem! ;) anebo sis to CD poškodil... poškrábal apod... :feve:

Vloženo

pravda je, že jsem nezkoušel MP3ky v radiu, ale datový cd v mechanice počítače a divil jsem se, co všechno zvladla přečíst. až když zasáhlo kružítko a hrubá síla, tak už to nečetlo

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...