Listopad 9, 200717 r Já u radia Dance v Roomsteru jsem to měl taky musíš nechat zapnutý zapalování nevim jak dlouho ale tak do 40 min. ti tam naskočí ty 4 nuly pro zadání kódu
Listopad 9, 200717 r na displeji svíti pouze SAFE a ke vloženi kodu se nemohu dostat. lol lol A zkoušel jsi odpojit baterku a znova zapojit , nebo pouze odpojit rádio a znova zapojit?
Listopad 9, 200717 r na displeji svíti pouze SAFE a ke vloženi kodu se nemohu dostat. lol lol A zkoušel jsi odpojit baterku a znova zapojit , nebo pouze odpojit rádio a znova zapojit? radio jsem odpojil a znovu zapojil,bohužel bez výsledku
Listopad 10, 200717 r Nevím jak to je přesně u streamu, ale u NEXUSu a myslel jsem že i u dalších radií v OII se kód nezadává, že si ho to po odpojení baterky načte samo.
Listopad 10, 200717 r Já u radia Dance v Roomsteru jsem to měl taky musíš nechat zapnutý zapalování nevim jak dlouho ale tak do 40 min. ti tam naskočí ty 4 nuly pro zadání kódu dík za radu už to maká. lol lol
Prosinec 22, 200717 r Prosím, poraďte někdo, jak se dá na dvojkové octávce nastatvit na displey radia venkovní teplota a hodiny.Zvládnu to doma nebo musí servis??? díky.
Leden 8, 200817 r Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu. 1,6MPI 2006
Leden 8, 200817 r Stream mám u dvou Oct.II a tam jsem měl něco podobného a přehrály mi software a o.k.Pak zas u jedné Oct.II se zasekávala Audience při přehrávání CD a tu vyměnily hned bez rečí.
Leden 9, 200817 r co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K
Leden 9, 200817 r co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K To můj táta nemůže dát žádný vypálený CD do radia , protože mu potom nejde ven . Tak je raději strká do CD měniče . Vždycky zajel do servisu a bez keců mu ho vyndali a odjel.
Leden 9, 200817 r mě tenkrát říkali, že jde přehrát sw radia. Tak mě říkali že u Superba se stím nic dělat nedá , bohužel to rádio na to nebylo dělaný že bude přehrávat vypalovaný CD. Když si vezmeš kdy se už začali Superby prodávat a oni museli taky nějakou dobu předtím autoradio vyvíjet. Tak to už je pár let zpět. Ale u OII už by to měl ten soft snad vyřešit.
Leden 10, 200817 r Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu.1,6MPI 2006 nemohl bys to nejdřív vyzkoušet s originálním CD? ... ale jestli ti to nějaký pálený CDčko s MP3 už přehrávalo a teď to samý blbne, tak to bude asik rádiem! anebo sis to CD poškodil... poškrábal apod...
Leden 10, 200817 r kdysi jsem zkoušel cd poškrábat tak, aby nebylo čitelný a to dopadlo to tak, že jsem do něj musel udělat brutální rýhu kružítkem...
Leden 10, 200817 r ale tím, že si napsal, že mi nemůžeš odpovědět si zase hodil OT, stejně jako já, když ti píšu tohle... omg ... to je začarovanej kruh! :D
Leden 10, 200817 r pravda je, že jsem nezkoušel MP3ky v radiu, ale datový cd v mechanice počítače a divil jsem se, co všechno zvladla přečíst. až když zasáhlo kružítko a hrubá síla, tak už to nečetlo
Leden 11, 200817 r Takže som asi vyrozumel že asi prepáliť software. Apropo originál CD sa u mňa nevyskytujú sorry vrážam penízky do OII.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.