Přejít na obsah

STREAM

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K

To můj táta nemůže dát žádný vypálený CD do radia , protože mu potom nejde ven . Tak je raději strká do CD měniče . Vždycky zajel do servisu a bez keců mu ho vyndali a odjel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě tenkrát říkali, že jde přehrát sw radia.

Tak mě říkali že u Superba se stím nic dělat nedá , bohužel to rádio na to nebylo dělaný že bude přehrávat vypalovaný CD. Když si vezmeš kdy se už začali Superby prodávat a oni museli taky nějakou dobu předtím autoradio vyvíjet. Tak to už je pár let zpět. Ale u OII už by to měl ten soft snad vyřešit.

Odkaz ke komentáři

Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu.

1,6MPI 2006

nemohl bys to nejdřív vyzkoušet s originálním CD? ... ale jestli ti to nějaký pálený CDčko s MP3 už přehrávalo a teď to samý blbne, tak to bude asik rádiem! ;) anebo sis to CD poškodil... poškrábal apod... :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...