elkoa Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nemůžu zadat kod,svíti pouze SAFE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoa Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 na displeji svíti pouze SAFE a ke vloženi kodu se nemohu dostat. lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Já u radia Dance v Roomsteru jsem to měl taky musíš nechat zapnutý zapalování nevim jak dlouho ale tak do 40 min. ti tam naskočí ty 4 nuly pro zadání kódu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 na displeji svíti pouze SAFE a ke vloženi kodu se nemohu dostat. lol lol A zkoušel jsi odpojit baterku a znova zapojit , nebo pouze odpojit rádio a znova zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoa Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 na displeji svíti pouze SAFE a ke vloženi kodu se nemohu dostat. lol lol A zkoušel jsi odpojit baterku a znova zapojit , nebo pouze odpojit rádio a znova zapojit? radio jsem odpojil a znovu zapojil,bohužel bez výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Nevím jak to je přesně u streamu, ale u NEXUSu a myslel jsem že i u dalších radií v OII se kód nezadává, že si ho to po odpojení baterky načte samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 A jinak není třeba zakládat dvě stejná témata, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoa Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Já u radia Dance v Roomsteru jsem to měl taky musíš nechat zapnutý zapalování nevim jak dlouho ale tak do 40 min. ti tam naskočí ty 4 nuly pro zadání kódu dík za radu už to maká. lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Prosím, poraďte někdo, jak se dá na dvojkové octávce nastatvit na displey radia venkovní teplota a hodiny.Zvládnu to doma nebo musí servis??? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 v menu rádia zapneš položku "TEMP" a "CLOCK", myslím že sa to tak volá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grauňa Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 díky moc uz to valí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu. 1,6MPI 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Stream mám u dvou Oct.II a tam jsem měl něco podobného a přehrály mi software a o.k.Pak zas u jedné Oct.II se zasekávala Audience při přehrávání CD a tu vyměnily hned bez rečí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 co se mi stávalo bylo, že nešlo vysunout CD, ale jako musim zaklepat, stream mi přehrává cokoliv vypálenýho na jakýchkoliv drncákách. takhle to nezvádal ani muj bejvalej ///A za 20K To můj táta nemůže dát žádný vypálený CD do radia , protože mu potom nejde ven . Tak je raději strká do CD měniče . Vždycky zajel do servisu a bez keců mu ho vyndali a odjel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mě tenkrát říkali, že jde přehrát sw radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mě tenkrát říkali, že jde přehrát sw radia. Tak mě říkali že u Superba se stím nic dělat nedá , bohužel to rádio na to nebylo dělaný že bude přehrávat vypalovaný CD. Když si vezmeš kdy se už začali Superby prodávat a oni museli taky nějakou dobu předtím autoradio vyvíjet. Tak to už je pár let zpět. Ale u OII už by to měl ten soft snad vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Počas prehrávania mp3 mi v poslednom týždni začal vypadávať zvuk a robí to stále častejšie. Neviem či to je CD-ečkami - len napalované, alebo mi blbne stream. Nemal už niekto taký problém??? Dík za radu.1,6MPI 2006 nemohl bys to nejdřív vyzkoušet s originálním CD? ... ale jestli ti to nějaký pálený CDčko s MP3 už přehrávalo a teď to samý blbne, tak to bude asik rádiem! anebo sis to CD poškodil... poškrábal apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 kdysi jsem zkoušel cd poškrábat tak, aby nebylo čitelný a to dopadlo to tak, že jsem do něj musel udělat brutální rýhu kružítkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 si mel novej song... ryha.mp3...? jak to hrálo? ale zpět k tématu... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 když zpět k tématu, tak ti nemůžu odpovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 ale tím, že si napsal, že mi nemůžeš odpovědět si zase hodil OT, stejně jako já, když ti píšu tohle... omg ... to je začarovanej kruh! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 pravda je, že jsem nezkoušel MP3ky v radiu, ale datový cd v mechanice počítače a divil jsem se, co všechno zvladla přečíst. až když zasáhlo kružítko a hrubá síla, tak už to nečetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Takže som asi vyrozumel že asi prepáliť software. Apropo originál CD sa u mňa nevyskytujú sorry vrážam penízky do OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabier Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 jojo, číst tak návody:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.