Hany Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Diamante, tohle prasknu doma, ze Slovak prohlasil o Slovinkach, ze je to koniec sveta, ty brdo, uz slysim to hromobiti (To bude nad Tatru sa blyska hromy divo biju v Praze v panelaku Za 14 dnu tam jedeme zase, tak uvidim jestli mne ty kopce zase vyuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 To Kohy: Na Nexuse by šel přidělat Zesilovač? Jestli jo, tak jak? Přemýšlím o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Nevím jestli se tady o tom už psalo, ale jaké máte zkušenosti s přehráváním vypalovaných hudebních CD v rádiu Stream? Já jsem zjistil že mi to pálené CD nepřehraje. (možná záleží na nosiči a na tom jakou rychlostí je to vypáleno??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 S vypalovanymi cd zadny problem nemam. Zkousel jsem, jak znackove napr. Verbatim, tak no name. Vsechny to vzalo v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 napalovane CD bez problemov, aj RW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Zdravim. Behem kratke doby bych mel dostat sluzebni O2. Bude v ni ale pouze Melody radio a ja tam chci koupit Stream. Ted otazka, jak je to s demontazi-montazi radia? Co tak na ne koukam, tak to bude asi jiny princip, nez je to ted u O1 (sterbiny a vysouvaci packy). Muzu to provest sam, nebo budu muset do servisu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Nevím jestli se tady o tom už psalo, ale jaké máte zkušenosti s přehráváním vypalovaných hudebních CD v rádiu Stream? Já jsem zjistil že mi to pálené CD nepřehraje. (možná záleží na nosiči a na tom jakou rychlostí je to vypáleno??) u me v aute na STREAMu mam problem s nekterymi CD-R medii . Radio je nenacte a rve error, doma ve vezi stejne medium hraje v pohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Ja s tym problem nemam (mam Audience) idu mi citat vsetky media (MP3 aj audio CD). Ale pravdou je ze po nejakom case zacnu "skakat". To je ale skor jav dnesnych medii CD-R...Potvrdili mi to iste ini ludia s inymi autami a radiami. V autoradiach je vysoka teplota (pritomnost vykonovych stupnov, nedostatok vetrania, malo miesta...) a tak media casom "odchadzaju" - dochadza pravdepodobne k deformaciam kovovej zaznamovej vrstvy. Medium potom skace aj v inych prehravacoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 nekdy musim paleny cedecko taky dost premlouvat, aby mi z radia nelezlo furt ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 No ja jsem zacal mi problemy, potom co tam vymenili SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to rádio, CD nevyjímaje, radši už moc neposlouchám, abych nebyl zbytečně nasr.... ! Už jste ho někdo vyreklamoval ? Nečet jsem všechny příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zdravim. Behem kratke doby bych mel dostat sluzebni O2. Bude v ni ale pouze Melody radio a ja tam chci koupit Stream. Ted otazka, jak je to s demontazi-montazi radia? Co tak na ne koukam, tak to bude asi jiny princip, nez je to ted u O1 (sterbiny a vysouvaci packy). Muzu to provest sam, nebo budu muset do servisu? Diky Vzne nezna nikdo opoved na moji otazku? To se mi nezda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to rádio, CD nevyjímaje, radši už moc neposlouchám, abych nebyl zbytečně nasr.... ! Už jste ho někdo vyreklamoval ? Nečet jsem všechny příspěvky. Ja jsem se jiz domluvil se servisem predbezne na vymene za X-kovy kus (repasovany nahradni dil). Cekam jen na trermin az see na to prijde podivat oblastni technik skodovky a da pokyn k vymene . Za Stream s MP3_kou to nejak "normalne" vymenit v ramci zaruky nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zdravim. Behem kratke doby bych mel dostat sluzebni O2. Bude v ni ale pouze Melody radio a ja tam chci koupit Stream. Ted otazka, jak je to s demontazi-montazi radia? Co tak na ne koukam, tak to bude asi jiny princip, nez je to ted u O1 (sterbiny a vysouvaci packy). Muzu to provest sam, nebo budu muset do servisu? Diky Vzne nezna nikdo opoved na moji otazku? To se mi nezda.... Fyzicky to urcite pojde bez problemov, to zvladnes aj sam (ramik je rovnaky) ale myslim ze ho bude treba nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Boco: Diky, sem rad, ze mi taky nekdo odpovedel Sem rad, ze pises, ze to zvladnu sam, ale porad mi vrta hlavou, jak se teda vyndava, kdyz tam nejsou ty dve skvirky jako u starsich radii. A taky by me zajimalo, co myslis tim nakodovanim? Kdyz ho od nekoho koupim, tak bych k nemu mel dostat kod (zase podobne jako u prvnich radii), nebo tady je to jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) Je to naozaj jednoduche, musis iba dat dole ramik okolo radia a ovladania kurenia (klimy). Ide to iba prstami, bez pouzitia naradia, opatrne tahat az kym to cele neodcvakas. Pripadne jemne si pomoz tenkym skrutkovacom. Najdes tu: http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?t=8883 Ten druhy obrazok oznacuje poradie v akom tie plastove uchytky odcvakavat. Potom podla fotiek v http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?t=8786 das dole krytky na skrutky, povolis ich (4x torx) a radio vytiahnes. A nasledne vlozit ine radio. Konektor je standardizovany S TYMTO SOM SI NENI ISTY: Kodovanim som myslel to ze ked das do auta nove radio, treba ho nakodovat (sfunkcnit) s pouzitim diagnostckeho pristroja VAS (maju v Skoda servisoch) alebo VAG (maj rozni garaznici) Ale je mozne ze ak nemas maxidot tak to ani nebudes potrebovat, nakolko nepotrebuje aby radio komunikovalo po datovej zbernici... Editováno: 5. Září 2006, autor: Boco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 (editace) Díky za radu. Ted uz jen sehnat prodejce Streamu s mp3 a je to Editováno: 6. Září 2006, autor: caesar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Zdarec, hoši jaký je rozdíl mezi Streamem s mp3 a bez??? to "s mp3" znamená že má pouze "jumbo box" čili tu zdířku na mp3 nebo jde i stream bez zdířky a umí mp3?? Sem z toho blázen...mám Streama a zkoušel jsem cd s mp3 a ani ň:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Stream už od MR2007 vie prehrávať MP3 priamo z vloženého CD. A už môže mať aj tú zdierku v stredovom paneli. Zatiaľ sa ešte nikomu nepodarilo dosiahnuť výmenu Stream-u za nové už s MP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) doprčic tak to asi mám:-), mám totiž MR07.. ale dával jsem tam cd s mp3 ve složkách a to bohužel nešlo..tak nevím.. musím zkusit Editováno: 9. Září 2006, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 ved spredu na radiu by malo byt napisane MP3 ked ti ich ma prehravat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 jj, kamos si ji koupil vcelku nedavno a je tam MP3 napsano, takze jestli to tam nemas, tak bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 jj, kamos si ji koupil vcelku nedavno a je tam MP3 napsano, takze jestli to tam nemas, tak bohuzel takže nic, nemám mp3... já si to tam ani neobjednával ale doufal jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Môj Audience chrúme MP3 ako z CD-R tak aj RW a v pohode aj skladby priamo v root-e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Nemate nahodou nekdo Stream s MP3??? Potreboval by jsem zjistit jaky je kod podle ETKY n a objednani modelove rady 2007. Stacilo by mi od tech co maji Stream s MP3 jestli by nemohli uverejnit ze stitku z boku radia cisla HW,SW,PD, a ten kod co zacina 1ZO ... ... . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.