Luke288 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Boco: umi audience cist MP3 i z adresaru? a precte treba i pojmenovany CD? jakoze neukazuje ze v changeru je CD1, CD2...ale treba na pozici CD1 treba "dance", kdyz si to CD tak pojmenuju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 adresare samozrejmie vie, ale nazov diskov nezobrazuje (to moje, mam MR2006) tu je navod - cast tykajuca sa CD/MP3 a menica. Je to ale na MR2004/2005, novsi na webe nie je... Pages_from_Radio_Audience.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 super, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Ja si ten 6CD menič celkom pochvaľujem, na každom CD mám iný žáner a tak si vyberám podľa nálady. Soundsystem sa dal pripojiť k Streamu len veľmi krátku dobu. Predtým ani potom sa to už nedalo. A ešte ste nepomenovali dosť podstatnú vlastnosť Audience. Dokáže nahrávať dopravné hlásenia (aj pri neprítomnosti vodiča v aute). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tak tohle se mě přesně stalo taky včera, ale měl jsem tam ještě bonusovku. V mechanice bylo CD, ale on deklaroval, že tam žádný není. Ani nešlo vysunout, prostě nic. Rádio nešlo, CD taky ne a HF přes rádio taky ne. Prostě jsem celou cestu poslouchal aerodynamický hluk....trošku to ráno uspávalo, ale jinak taky dobrá muzika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tak mě se to povedlo. Minulý týden v pátek mi namontovali nového STREAM s MP3. Chvíli to trvalo, ale povedlo se. Myslím si, že je to na přístupu servisu. Měl jsem problémy s kvalitou signálu a z ničeho nic se zablokovalo rádio a zůstalo na něm zobrazeno auto. Někdy pomohlo, zařadit zpátečku, někdy vypnout a nastarovat, někdy se to muselo provést vícekrát. Při poslédní návštěvě servisu a zkušební jízdě s technikem, když to viděl, tak to rozhodlo. Po nasazení rádia se musí na VASu provést nastavení a synchronizace (mám i Soundsystém). Normálně rádio fungovalo, ale z repro ani hlásek. Po tomto vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Tak mě se to povedlo. Minulý týden v pátek mi namontovali nového STREAM s MP3.Chvíli to trvalo, ale povedlo se. Myslím si, že je to na přístupu servisu. Měl jsem problémy s kvalitou signálu a z ničeho nic se zablokovalo rádio a zůstalo na něm zobrazeno auto. Někdy pomohlo, zařadit zpátečku, někdy vypnout a nastarovat, někdy se to muselo provést vícekrát. Při poslédní návštěvě servisu a zkušební jízdě s technikem, když to viděl, tak to rozhodlo. Po nasazení rádia se musí na VASu provést nastavení a synchronizace (mám i Soundsystém). Normálně rádio fungovalo, ale z repro ani hlásek. Po tomto vše OK. tak tu je jasny priklad ze ide STREAM MP3 + SOUNDSYSTEM! Prochy - aky je teraz prijem signalu? Je to subjektivne lepsie? Editováno: 7. Listopad 2006, autor: Boco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Zatím to vypadá trošičku se signálem lépe. Důležité je i to, že co jsem měl předtím, tak tam nešel upgrad. Proto to bylo i snažší na tu výměnu. Co mě zarazilo, že jsem tam vložil vypálené CD s MP3, kde jsou např. 4 složky s písničkami a ona to na display dokáže vybrat jen z jedné složky a to max. 21 písniček. Musím na to ještě kouknout, jestli jsem neudělal někde chybu. MP3 to přehrává a myslím, že na to přijdu. Když ne, tak zajedu do servisu ať tam dají CD a ukážou. Samo dám vědět dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 toho jsem se bal, ze nebude umet cist MP3 z adresářů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 To je zaujímavé, mne Audience prehráva v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 i z adresaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Leke288, Luke288 - zase žertuješ........ Psal jsem, že jsem to zkusil na jednom CD, že nebyl čas, možná to bylo blbé CD. Můj mladej (22), má vše na Mp3, tak jsem jedno vzal a strčil do rádia a nebylo to ono. V autě moje CD jsou v klasice a ty tam jedou a i teď hrají bez problémů. Předtím jsem je nepotřeboval, neboť STREAM s Mp3 jsem neměl. Vyzkouším....., ale po založení CD píše názvy písniček, ale šipkami vpravo a vlevo to nepřehodí složku. Říkám, může to být i blbě ve složkách..... Téma je psáno, zda se to někomu povedlo vyměnit. Někde předtím se cosi psalo o STREAMu s Mp3 a v hlavě mám, že tam bylo něco o těch nefunkčních složkách, tak jsem si myslel, že dotyčný tam napíše co to bylo. Nepovedlo se mi to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Aj z adresárov. Ale zase priznávam, že ja na CD nemávam veľa adresárov. Ja mám rôzne žánry na rôznach CD, Audience má menič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 AHoj. Za kolik a kde se dá sehnat STREAM nebo AUDIENCE s MP3? Jinak jsem byl dneska v servisu, že mám špatný příjem. Takže mě prý přehráli software, ale zatím žádnou rapidní změnu jsem nepocítil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeKo Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Lze SW donutit autoradio Stream k prehravani MP3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ne- ale to uz se tu hodne probiralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Riešilo sa to v inom threade. Zamykám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Pro ty co maji Stream bez MP3 a chteji MP3 do rádia tak mrkněte sem : http://www.emgeton.com/product82.htm Cena 990 kč Co na to řikáte? Já myslím, že to je skvělý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Pro ty co maji Stream bez MP3 a chteji MP3 do rádia tak mrkněte sem : http://www.emgeton.com/product82.htm Cena 990 kč Co na to řikáte? Já myslím, že to je skvělý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Hmm, je to pekné. ale pre použitie v aute úplne nepoužiteľné. Jednak kvalita zvuku nieje bohvie čo, ale hlavne furt keď to nastavíš funguje to tak max. 10km a treba to preladiť na iný kanál lebo sa do toho mieša toľko vecí že to je nepočúvateľné, ja mám také vysielače dva a ajtak rozmýšľam nad nejakým káblom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Tak tak, nie si prvý, čo to hovorí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Máte někdo zkušenosti s vyndáním Streamu z palubky? Sundám krytky, vyšroubuji šrouby a copak..nechci ho zbytečně nějak odrbat.. S.O.S. Pomozte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ako si pisal, dat dole ramik, vybrat 4 krytky v rohoch radia, vyskrutkovat 4 strutky, radio vytiahnut, odzadu odpojit konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ako si pisal, dat dole ramik, vybrat 4 krytky v rohoch radia, vyskrutkovat 4 strutky, radio vytiahnut, odzadu odpojit konektory A jak sundám ten rámeček kolem něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Jirik.DC Podáno 10.12.2006, 0:14 QUOTE (Boco @ 10.12.2006, 0:03 ) ako si pisal, dat dole ramik, vybrat 4 krytky v rohoch radia, vyskrutkovat 4 strutky, radio vytiahnut, odzadu odpojit konektory A jak sundám ten rámeček kolem něj? No zdola od popolníka ho chytíš zozadu a veľmi jemne ho odtiahneš, bacha aby si nezlomil tie plastové háčiky na ktorých drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.