Laky30 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 poradím mi niekto kedy asi treba meniť drážkový klinový remeň na O1 1,6 74 kw mám ho na drážkach priečne popraskaný z druhej strany je OK. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 poradím mi niekto kedy asi treba meniť drážkový klinový remeň na O1 1,6 74 kw mám ho na drážkach priečne popraskaný z druhej strany je OK. Dík Vymena jasna volba a investice neco kolem 100vky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Vymena jasna volba a investice neco kolem 100vky Přesně tak radči ho vyměnit než praskne a udělá víc škody než pořádku může se dostat pod rozvody a místo oprava za pár stovek bude v tisících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.