Přejít na obsah

RS přední nárazník

zdeno77

Doporučené příspěvky

Na normál O2 narazník s RS sem proti tomu a ty krytky, těma to nezachráníš. Nemam rad takoví přetvářky a co mě nejvic vitočí ,když někdo nalepí na masku RS znak. :kol-29:

Klucí klucí..... ta čeština vám dává zabrat... ať si tam každej nalepí třeba BMW. (nebo nalepý?) lol

ale jinak to má pěkný,alespoň zase další z těch,co se nebojí předělat auto vlastníma rukama.

Editováno: , autor: black007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klucí klucí..... ta čeština vám dává zabrat... ať si tam každej nalepí třeba BMW. (nebo nalepý?) lol

ale jinak to má pěkný,alespoň zase další z těch,co se nebojí předělat auto vlastníma rukama.

No přiznam se :wub: vlastnima rukama to nebylo,dělali to v škoda Heller :skoda:

Odkaz ke komentáři

Na normál O2 narazník s RS sem proti tomu a ty krytky, těma to nezachráníš. Nemam rad takoví přetvářky a co mě nejvic vitočí ,když někdo nalepí na masku RS znak. :kol-29:

Nauč se psát česky a pak sem dávej rozumy.Je to věc majitele co si tam dá nebo nedá.Zdeno.Je to dobry! Nenech se nikym vytočit :palec2:

Odkaz ke komentáři

faktem je, že když si dá někdo na svojí Okinku RS nárazník, tak to hned neznamená, že si hraje na eReSu... ;) další věc je to, že RS nárazníky vypadaj rozhodně líp jak série! ;) takže u mě máš Zdeno :palec2: a za tu barvu taky!!! :) a ještě mi řekni, co tam máš za motor? hlavně neříkej 1.4 MPI :kol-98:

Odkaz ke komentáři

faktem je, že když si dá někdo na svojí Okinku RS nárazník, tak to hned neznamená, že si hraje na eReSu... ;) další věc je to, že RS nárazníky vypadaj rozhodně líp jak série! ;) takže u mě máš Zdeno :palec2: a za tu barvu taky!!! :) a ještě mi řekni, co tam máš za motor? hlavně neříkej 1.4 MPI :kol-98:

motor mam 1,9TDI to tam vlastně neni vidět :kuk: to tažne je odjimatelne ale ja sem liny ho sundavat a celkem sem si nanho zvyk.Sundat de kdikoliv :kol-63:

post-14806-1209040401_thumb.jpg

Editováno: , autor: zdeno77
Odkaz ke komentáři

jj,viděl jsem RS nárazníky i na 4x4 a nevypadalo to vůbec špatně.Uvidíme,učitě facelift bude mít nárazníky dost podobné RSovým.

ještě poznámka k RS nárazníkům. určitě se daleko líp mejou,když na sobě nemají ty plastové lišty, odrazky na zadním nárazníku jsou fakt docela dost dobře v noci na dálku vidět.takže alespoň nějaké plus mají,kromě toho,že to líp s nima vypadá.

Odkaz ke komentáři

Nauč se psát česky a pak sem dávej rozumy.Je to věc majitele co si tam dá nebo nedá.Zdeno.Je to dobry! Nenech se nikym vytočit :palec2:

rozdíl mezi tvojí a touhle je dost markantní. proti tvý neřeknu ani popel, to se povedlo. tohle je nakopnutá koza na nehodících se kolech. tažný no comment. takže za mně říkám, že to je zatím ta nejhůř udělaná "přestavba" co jsem tu viděl

Odkaz ke komentáři

rozdíl mezi tvojí a touhle je dost markantní. proti tvý neřeknu ani popel, to se povedlo. tohle je nakopnutá koza na nehodících se kolech. tažný no comment. takže za mně říkám, že to je zatím ta nejhůř udělaná "přestavba" co jsem tu viděl
no ta tva s přestřikayma plastama je taky hruza,a ty kola z RS se tam taky nehodi,a na narazniky uz nevyslo co? :p ztveho prispevku je znat že si dost nasrani že dalši octavka je hezči než ta tva,tak se s tim smiř.Ostatni mi ji jen chvali,a to mi potvrzuje ze se mi přestavba povedla. lol
Odkaz ke komentáři

Teda pokud tam máš tažný tak to je masakr a ještě říkat, že se ti libí... Sis měl koupit traktora, a népředělávat Octu na RS.... Souhlas s lukem, taky se mi to nelibí. A když už chceš mít look RS tak kola jsou povinností, nejhorší na Octě je, když tam nejsou origo škoda, ale nějaké ty paskvili ala DOTZ atd...

Odkaz ke komentáři

Teda pokud tam máš tažný tak to je masakr a ještě říkat, že se ti libí... Sis měl koupit traktora, a népředělávat Octu na RS.... Souhlas s lukem, taky se mi to nelibí. A když už chceš mít look RS tak kola jsou povinností, nejhorší na Octě je, když tam nejsou origo škoda, ale nějaké ty paskvili ala DOTZ atd...
však mam traktora(TDI) a mě se ti paskvili libi vic než origo škoda, :ble
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...