zdeno77 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 tak už to je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarček Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Na normál O2 narazník s RS sem proti tomu a ty krytky, těma to nezachráníš. Nemam rad takoví přetvářky a co mě nejvic vitočí ,když někdo nalepí na masku RS znak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Na normál O2 narazník s RS sem proti tomu a ty krytky, těma to nezachráníš. Nemam rad takoví přetvářky a co mě nejvic vitočí ,když někdo nalepí na masku RS znak. Klucí klucí..... ta čeština vám dává zabrat... ať si tam každej nalepí třeba BMW. (nebo nalepý?) ale jinak to má pěkný,alespoň zase další z těch,co se nebojí předělat auto vlastníma rukama. Editováno: 22. Duben 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Klucí klucí..... ta čeština vám dává zabrat... ať si tam každej nalepí třeba BMW. (nebo nalepý?) ale jinak to má pěkný,alespoň zase další z těch,co se nebojí předělat auto vlastníma rukama. No přiznam se vlastnima rukama to nebylo,dělali to v škoda Heller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a na kolik vyšla práce a na kolik ten zbytek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Klucí klucí..... ta čeština vám dává zabrat... ať si tam každej nalepí třeba BMW. (nebo nalepý?) ale jinak to má pěkný,alespoň zase další z těch,co se nebojí předělat auto vlastníma rukama. Máš nĚco proti RS znaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Na normál O2 narazník s RS sem proti tomu a ty krytky, těma to nezachráníš. Nemam rad takoví přetvářky a co mě nejvic vitočí ,když někdo nalepí na masku RS znak. Nauč se psát česky a pak sem dávej rozumy.Je to věc majitele co si tam dá nebo nedá.Zdeno.Je to dobry! Nenech se nikym vytočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Nauč se psát česky a pak sem dávej rozumy.Je to věc majitele co si tam dá nebo nedá.Zdeno.Je to dobry! Nenech se nikym vytočit ještě že Jarček není klíště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 tak už to je hotovo Máš to hodně dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Máš to hodně dobrý děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 faktem je, že když si dá někdo na svojí Okinku RS nárazník, tak to hned neznamená, že si hraje na eReSu... další věc je to, že RS nárazníky vypadaj rozhodně líp jak série! takže u mě máš Zdeno a za tu barvu taky!!! a ještě mi řekni, co tam máš za motor? hlavně neříkej 1.4 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 ještě dotaz, to tažný máš s odnímatelnou hlavicí? jestli jo, tak ho dej proboha dolu!!! takhle to vypadá blééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) faktem je, že když si dá někdo na svojí Okinku RS nárazník, tak to hned neznamená, že si hraje na eReSu... další věc je to, že RS nárazníky vypadaj rozhodně líp jak série! takže u mě máš Zdeno a za tu barvu taky!!! a ještě mi řekni, co tam máš za motor? hlavně neříkej 1.4 MPI motor mam 1,9TDI to tam vlastně neni vidět to tažne je odjimatelne ale ja sem liny ho sundavat a celkem sem si nanho zvyk.Sundat de kdikoliv Editováno: 24. Duben 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 jj,viděl jsem RS nárazníky i na 4x4 a nevypadalo to vůbec špatně.Uvidíme,učitě facelift bude mít nárazníky dost podobné RSovým. ještě poznámka k RS nárazníkům. určitě se daleko líp mejou,když na sobě nemají ty plastové lišty, odrazky na zadním nárazníku jsou fakt docela dost dobře v noci na dálku vidět.takže alespoň nějaké plus mají,kromě toho,že to líp s nima vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Nauč se psát česky a pak sem dávej rozumy.Je to věc majitele co si tam dá nebo nedá.Zdeno.Je to dobry! Nenech se nikym vytočit rozdíl mezi tvojí a touhle je dost markantní. proti tvý neřeknu ani popel, to se povedlo. tohle je nakopnutá koza na nehodících se kolech. tažný no comment. takže za mně říkám, že to je zatím ta nejhůř udělaná "přestavba" co jsem tu viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 rozdíl mezi tvojí a touhle je dost markantní. proti tvý neřeknu ani popel, to se povedlo. tohle je nakopnutá koza na nehodících se kolech. tažný no comment. takže za mně říkám, že to je zatím ta nejhůř udělaná "přestavba" co jsem tu viděl no ta tva s přestřikayma plastama je taky hruza,a ty kola z RS se tam taky nehodi,a na narazniky uz nevyslo co? ztveho prispevku je znat že si dost nasrani že dalši octavka je hezči než ta tva,tak se s tim smiř.Ostatni mi ji jen chvali,a to mi potvrzuje ze se mi přestavba povedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) jj, přesně, těma penězma to bude, ale neboj, až našetřim, hned poběžim něco nakoupit na pumpu, prtž jak známo, čim víc věcí, tím víc auto, stejně jako s pruhama a adidasem Editováno: 26. Duben 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 jj, přesně, těma penězma to bude, ale neboj, až našetřim, hned poběžim něco nakoupit na pumpu, prtž jak známo, čim víc věcí, tím víc auto, stejně jako s pruhama a adidasem konečně si noto prisel, :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Teda pokud tam máš tažný tak to je masakr a ještě říkat, že se ti libí... Sis měl koupit traktora, a népředělávat Octu na RS.... Souhlas s lukem, taky se mi to nelibí. A když už chceš mít look RS tak kola jsou povinností, nejhorší na Octě je, když tam nejsou origo škoda, ale nějaké ty paskvili ala DOTZ atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Teda pokud tam máš tažný tak to je masakr a ještě říkat, že se ti libí... Sis měl koupit traktora, a népředělávat Octu na RS.... Souhlas s lukem, taky se mi to nelibí. A když už chceš mít look RS tak kola jsou povinností, nejhorší na Octě je, když tam nejsou origo škoda, ale nějaké ty paskvili ala DOTZ atd... však mam traktora(TDI) a mě se ti paskvili libi vic než origo škoda, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 A když už chceš mít look RS tak kola jsou povinností, nejhorší na Octě je, když tam nejsou origo škoda, ale nějaké ty paskvili ala DOTZ atd... neblbni, dyt RS kola se na OII přece vůbec nehodí. hele a nenecháme si taky namontit kuli abysme byli cool? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 neblbni, dyt RS kola se na OII přece vůbec nehodí. hele a nenecháme si taky namontit kuli abysme byli cool? nemaš na RS narazniky,netoboz na kouli ale dost už poštuchovani,kazdy mame tu svou jo? nic vezlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 tak mě je to vcelku fuk, spíš mě udivuje, jak dokážou dva lidi vnímat design absolutně odlišně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak zas upřímně..design je vždy individuální pocitová záležitost, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak zas upřímně..design je vždy individuální pocitová záležitost, nebo se pletu? Taky si myslím, protože kdyby ne, tak nemůže vzniknout tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.