martin410 Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 mám 1.9TDi 66kW a dneska jsem zjistil,že mám špatné dvě žhavičky.měl bych vyměnit všechny a jaké?díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) Mě odešli tři a tak jsem rovnou vyměnil všechny i se to doporučuje za nějaký čas by Tě čekaly zbylé . Použil jsem BOSCH DURATHERM docela slušné a koupil jsem je tady v bazaru na foru zkus tam kouknout. Cena za 4 kusy byla 640 Kč Editováno: 28. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jojo určitě vyměnit všechny na tom nešetři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 mám 1.9TDi 66kW a dneska jsem zjistil,že mám špatné dvě žhavičky.měl bych vyměnit všechny a jaké?díky za radu Dnes jsem si měřil také svičky a zjistil jsem dvě špatné, při studném startu trochu zakouřil a špatně startoval (asi tak 3s točil) Když budeš měnit jednu nebo dvě, tak jedině že dáš starší, když dáš pouze dvě nové tak ti původní hned také odejdou, na tom se nešetří, dnes jsem dal nové BOSH za 300,- kus, škoda že už je po zimě abych je otestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) Zdravim chlapi, obcas mi to po startu taky zakouri a nekdy dele zhavi - pisete ze jste zjistili treba 2 spatne, jde to zjistit v "domacich" podminkach nebo pres VAG? diky... Editováno: 28. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 na Dieselpower fóru prodával jeden Bosche po 150,-Kč.Pral jsem jich 12 a jsou ok,mrkněte tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Zdravim chlapi, obcas mi to po startu taky zakouri a nekdy dele zhavi - pisete ze jste zjistili treba 2 spatne, jde to zjistit v "domacich" podminkach nebo pres VAG?diky... Vem kus drátu na baterii a druhý konec na žhavičku, pokud zajiskří na baterii když tím "pošmrdláš" tak je OK, když nic, tak je mrtvá)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Diky, presne takovy zpusob sem mel na mysli! :-) Editováno: 28. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.